Biri geçmişin diğeri geleceğinin kül oluşunu izledi

Biri geçmişin diğeri geleceğinin kül oluşunu izledi
Orman yangınları yürekleri yakarken yanan bölgeden gelen bir fotoğrafta orman yangınını izleyen anne kız olduğu söylenen fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

Çaresizliğin fotoğrafı olduğu yorumları yapılan fotoğraf görenleri duygulandırdı. Binlerce hektar alanın kül olduğu orman yangınlarında bölgede yaşayan vatandaşlar evlerini, ahırlarını, hayvanlarını geride bıraktı.

Fotoğrafa sosyal medyada acı içinde dün, bugün ve geleceğin yok oluşunun izlendiği ve çaresizliğin fotoğrafı yorumları yapıldı.

YANGINDA SON DURUM
Akdeniz ve Ege şeridini kasıp kavuran orman yangınlarında 9''uncu güne girildi. Antalya, Muğla ve Aydın başta olmak üzere yangınların çıktığı bölgelerde mücadele canhıraş şekilde sürüyor. 28 Temmuz''da bu yana çıkan 192 yangından 180''i kontrol altına alındı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Bakdemirli yangınlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Twitter hesabından son bilançoyu paylaşan Bakan Pakdemirli "Son 9 günde, 38 ilde 180 orman yangınını kontrol altına aldık. Ormanın Kahramanları’nın 5 ilde 12 adet orman yangınını kontrol altına alma çalışmaları büyük bir özveri ile devam ediyor" dedi.

İlgili Haberler