Çarpışma bu akşam yayınlanacak mı?

Çarpışma bu akşam yayınlanacak mı?
Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun paylaştığı Çarpışma dizisi yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Son bölümü ile sosyal medyada büyük bir etki bırakan dizinin yeni bölümü ile ilgili tüm detaylar..

Perşembe günlerinin sevilen dizisi Çarpışma’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde de Kadir’e, Selim’in ipini çekebilecek belgeler verir. Artık tehlike çanları Selim için de çalmaktadır. Üstüne üstelik Selim’in karşısında, hiç tahmin edemeyeceği kadar güçlü bir de ittifak vardır. İşte detaylar…

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Çarpışma 15. Bölümünde; Cansız pusunun, Kadir de Cansız’ın kokusunu almıştır. Kadir’in karşısında bir çakal, Cansız’ın karşısında bir kurt vardır. Silahlar çekilir, kurt ile çakalın ölüm oyunu başlar. Veli de, olan biten her şeyi gizlendiği köşeden ve gergin bir halde izlemekte, Kadir ile Cansız’ın birbirlerini öldürmelerini sabırsızlıkla beklemektedir. Zira planının tutmaması, Cansız’ın usturasının boğazına dayanması demektir. Zeynep, Veli’nin ölüm korkusunu daha da perçinleyecek bir hamle yapar. Diğer yanda Kerem, cinayet şube polislerince gözaltına alınır ve emniyete getirilir. Kadir, Kerem’in gözaltına alındığı haberini yaralı halde getirildiği hastanede alır. Kadir ile Kerem’in avukatlığını üstlenen Cemre, Kerem’i kurtarmak, Selim de Kerem’i cezaevinden hiç çıkarmamak için Veli’yle güç birliği yapar. Bu zor günlerinde Kerem’i, Cemre ve ona olan büyük sevgisi ayakta tutacak, Cemre’ye de Zeynep destek olacaktır. Öte yandan Kadir, yeni bir para transferi yapılacağı bilgisini alır ve büyük bir operasyon düzenler. İşin içinde Veli ve Adem de vardır. Zeynep de Kadir’e, Selim’in ipini çekebilecek belgeler verir. Artık tehlike çanları Selim için de çalmaktadır. Üstüne üstelik Selim’in karşısında, hiç tahmin edemeyeceği kadar güçlü bir de ittifak vardır.

ÇARPIŞMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Kadir ve Cansız arasındaki telefon görüşmelerinin yanı sıra cezaevinde kalabalık bir grupla kavgaya girişen Kerem’in çaresizliği heyecan ve merak uyandırıyor. Kerem ile Cemre aşkının alevlendiği, Veli’nin Kadir’le karşı karşıya geldiği, Kadir’in kendisini kışkırtan Selim’e dersini verdiği anların da dikkat çektiği tanıtım yeni bölümün sürprizlerle dolu olacağının işaretlerini veriyor.

Kadir’i telefonla arayan Cansız’ın ona, karısını ve kızını öldürdüğünü itaraf ettiği çarpıcı tanıtımda, Veli’nin intikam yemini, Selim’in de gördükleri karşısındaki öfkesi dikkat çekiyor. Demir’le yumruk yumruğa kavga eden Kadir’in, çatışmaya girdiği anlarda gerilim yükseliyor. Kadir’in Cansız’ı ararken vurulması heyecanı artırırken, ‘İnsan sadece bir şeyi merak eder, ne zaman öleceğini’ sözleri, Zeynep’in gözyaşları merak uyandırıyor ve akıllara “Kadir’e ne olacak?” sorusu geliyor.

‘Çarpışma’nın merakla beklenen 16. bölümünün 3. tanıtımı da yayınlandı. Kadir ile Asiye arasındaki buzların eridiği ve Kadir’in ilk kez anne ilgisiyle tanıştığının görüldüğü tanıtımda, Zeynep’in telefonla Cansız’ı araması dikkat çekiyor. Kerem’in cezaevinde saldırıya uğradığı, Kadir’in etrafının silahlı kişilerce çepeçevre sarıldığı anlarda heyecan yükselirken, Veli ile Cansız’ın ‘Çukur’un Vartolu ve Medet’iyle karşılaşmaları ise büyük merak uyandırıyor.

ÇARPIŞMA BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Perşembe günlerinin sevilen dizisi Çarpışma 16. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.