Cemil Kılıç Abdülhamit ile ilgili İslamcıların bilmediği detayı açıkladı! Mehmet Akif Ersoy'un Abdülhamit için söylediği ünlü söz neydi

Cemil Kılıç Abdülhamit ile ilgili İslamcıların bilmediği detayı açıkladı! Mehmet Akif Ersoy'un Abdülhamit için söylediği ünlü söz neydi
İlahiyatçı yazar Cemil Kılıç, Abdülhamit ile ilgili siyasal İslamcıların bilmediği detayları sosyal medya hesabınban açıkladı.

Osmanlı''nın en çok tartışılan ve günümüzde siyasi çekişmelerin konusu olan 2. Abdülhamit ile ilgili İlahiyatçı yazar Cemil Kılıç''tan siyasal İslamcıların hiç bilmediği açıklamalar geldi. 

Cemil Kılıç yaptığı açıklamada, Abdülhamit''in Yahudilere Filistin''de ilk kez toprak sattığını ve kiralama adı altında Kıbrıs''ı İngilizlere sattığını açıkladı.

Cemil Kılıç, yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

"Yahudilere Filistin''de ilk kez toprak satan, genelevlere ilk kez resmiyet kazandıran Halife 2. Abdülhamit''in bugün ölümünün 104. yılı... Devletin resmi kanalı TRT anma iletisi yayımlıyor. Yazık!

Kıbrıs''ı İngilizlere kiralama adı altında satan da o idi...

2. Abdülhamit hakkında İstiklal marşı şairimiz hangi hükmü veriyor?  Okuyup öğreniniz lütfen..."

MEHMET AKİF 2. ABDÜLHAMİT İÇİN NE DEMİŞTİ

Cemil Kılıç''ın paylaşımlarına yanıt veren bir sosyal medya kullanıcısı Mehmet Akif''in 2. Abdülhamid hakkında yazdığı şiirleri paylaştı.

Paylaşımda Mehmet Akif''in 2. Abdülhamid için "Yıldız’daki Baykuş” ifadelerini kullandığı hatırlatıldı.

İşte o paylaşımlar:

İlgili Haberler