Ceset parçalarını çöpe atma anı kameraya yansıdı

Ceset parçalarını çöpe atma anı kameraya yansıdı
Kadıköy'de amcasını öldürdükten sonra arkadaşlarının da yardımıyla cesedi parçalayan Fahrettin Öztürk'ün ceset parçalarını çöp konteynerine atma anı kameralara yakalandı.

Kadıköy’de tartıştığı amcasını öldürüp, arkadaşlarıyla birlikte parçalayarak çöp konteynerine atan Fahrettin Öztürk ve arkadaşları güvenlik kamerasına yakalandı.

Amcası Rıfat Rıza Öztürk'ün cesedini parçaladıktan sonra arkadaşlarının da yardımıyla çöp konteynerine atan şahısların lüks bir otomobil kullandıkları ve oldukça sakin oldukları görülüyor.

CİNAYET NASIL İŞLENDİ

Aralarında yaşanan tartışma nedeniyle Fahrettin Öztürk'ün (32) Başakşehir Organize Sanayi Bölgesinde traktör satışı yapan iş yerinde, tabancayla amcası Rıfat Rıza Öztürk'ü (55) öldürdükten sonra durumu arkadaşı Ferhat Y.'ye anlatıp yanına çağırdığı, iki şüphelinin ceset parçalarını valizlere koyarak Ferhat Y.'nin işlettiği Kadıköy'deki kafeye otomobille götürürken cesedin gövde kısmını Sarıyer'de refüj yanındaki boşluğa attıkları öne sürüldü.

Fahrettin Öztürk ve arkadaşı Ferhat Y.'ye kafede çalışan garson Turgut K. ve aşçı Fatih D.'nin de yardım ederek, cesedin parçalarını çuval ve kutuyla çevredeki çöplere dağıttıkları iddia edildi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin, geçtiğimiz çarşamba günü Acıbadem Mahallesi Zeamet Sokağı'ndaki çöpte Rıfat Rıza Öztürk'e (55) ait olduğu belirlenen ceset parçaları bulunması üzerine başlattığı çalışma kapsamında, cinayet zanlısı Öztürk'ün yeğeni Fahrettin Öztürk ile cesedin parçalarının çöpe atılmasına yardım ve yataklık eden Ferhat Y., Turgut K. ve Fatih D. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.