CNN Türk'ün dişi Savaş Ay'ı Fulya Öztürk Cudi'de bayıldı. Jandarma komandolar zor ayılttı

CNN Türk'ün dişi Savaş Ay'ı Fulya Öztürk Cudi'de bayıldı. Jandarma komandolar zor ayılttı
CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, Cudi Dağı’nda teröristlerin saklandığı mağaraya çıkarken zorlandı. Cudi Dağı’nda baygınlık geçiren Öztürk, jandarma komandolar tarafından zorla ayıltıldı.

Medya Radar’da yer alan habere göre, CNN Türk ekranlarının ‘Dişi Savaş Ay’ lakaplı muhabiri Fulya Öztürk, dur durak bilmeden devam ediyor. Erkek gazetecilerin bile giremediği tehlikeli bölgelerde habercilik yapmaya devam eden Öztürk, bu kez de kimsenin korkusuzca gidemediği bölgeye Şırnak’ta Cudi Dağı’nda zirvesinde terörle nasıl mücadele ettiğini görüntüledi.

Öztürk, teröristlerin saklandığı ve sığındığı mağaraya çıkarken zorlandı.

Baygınlık geçiren Fulya Öztürk, daha sonra güçlükle yayına devam ederken, "O komandoların ne mücadele verdiğini daha iyi anladık, o dağlara tırmanırken ben ayakta durmakta zorluk çektim" ifadeleriyle yaşadığı zorluğu ifade etti.

Canlı yayında kayıtlara geçen görüntülerde yaşadığı zorluğu anlatan Öztürk, “O komandoların ne mücadele verdiğini daha iyi anladık, o dağlara tırmanırken ben ayakta durmakta zorluk çektim" ifadelerini kullandı.

ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA KALDI

Öte yandan Öztürk’ün Skorsky helikopter ile Cudi Dağı'nın zirvesine çıkarken tedbir amaçlı yapılan manevra sırasında çığlık çığlığa kaldığı görüldü.

İlgili Haberler