Çukur son bölüm ve Çukur 2. sezon 11. bölüm fragmanı

Çukur son bölüm ve Çukur 2. sezon 11. bölüm fragmanı
Çukur bu akşam 43. bölüm yani 2. sezon 10. bölümü yayınlandı. Peki Çukur'un son 2. sezon 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde Vartolu Sadiş'i kurtarmak için Karakuzular'ın teklifini kabul etmişti.

Çukur 2. sezon 10. bölümü yayınlandı. Sevilerek takip edilen dizinin yeni bölümleri büyük bir heyecanla bekleniyor. Hemen ardından da Çukur 2. sezon 11. bölüm fragmanı diğer bir adıyla Çukur 44. bölüm fragmanı yayınlanacak mı sorularını da beraberinde getirecek. Dizi biter bitmez ön izlemesi haber sitemizde yer alacaktır. Peki Çukur son bölümde neler olacak? Yeni bölüm fragmanında Vartolu Sadiş'i Karakuzular'ın elinden kurtarmak için harekete geçiyor. Vartolu Saadettin efsanesi bu akşam geri dönüyor. Öte yandan Karakuzular cephesinde ise işler kızışmaya başlıyor. Çeto, Ersoy'a 'İçimizde bir sızıntı var mı?' diye sorarak Ersoy'u şoka sokuyor. Ama Ersoy Yamaç'ın adamı. Vartolu Saadettin aşkı Sadiş'i kurtarmak adına Karakuzular'ın teklifini kabul etti. Öte yandan Yamaç Karakuzular içerisindeki adamı olan Ersoy'u şüphe çekmemesi adına çıkan çatışmada vuruyor. Cumali'nin adamları arasında tanıdık bir yüzle karşılaşan Yamaç'ın tepkisi ise büyük bir heyecanla bekleniyor. Aksiyon sahnelerinin eksik olmadığı müziğiyle izleyenlere heyecanlı anlar yaşatan Çukur 43. bölüm bu akşam Show TV'de olacak.

ÇUKUR 44. 2 SEZON 11. BÖLÜM FRAGMANI

Çukur 44. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında İdris Koçovalı oğlu Cumali ile karşı karşıya geliyor. İdris oğlunu görür görmez önce tokatı yapıştırıyor sonra gözyaşlarıyla sarılıyorlar.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM İZLE

ÇUKUR SON BÖLÜM

Çeto’nun elindeki en büyük kozu olan Saadet’i devreye sokması Vartolu’yu Salih’ten vazgeçmesine ve eski günlerdeki Vartolu’ya dönüşmesine neden olacak. Çeto’nun Vartolu’dan ne isteyeceği merakla beklenecek. Ersoy’u koz olarak elinde tutan Yamaç, onun aracılığıyla Karakuzular’ın planlarını öğrenmeye çalışırken, karşısında hiç beklemediği anda Veysel’i bulacak. Çeto, sadece Vartolu’yu değil, Celasun’u da kullanmak için yeni planlar yapacak ve Koçovalılar’la arasındaki mücadele kızışacak.