Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı. Kafe ve restoranlar ne zaman açılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı. Kafe ve restoranlar ne zaman açılacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara 7.Olağan İl Kongresi'ne yaptığı konuşmada uzun bir süreden bu yana kapalı olan kafe ve restoranların açılış tarihi ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Bugün de yine kabine toplantısındaki çalışmalarla aldığımız kararları açıklayacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı. Kafe ve restoranlar ne zaman açılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bugün gerçekleştirilen Ankara 7. Olağan İl Kongresi’nde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın satır başları arasında en çok merak edilen konulardan biri de uzun süreden bu yana korona virüs salgını nedeniyle müşteriye kapalı olan kafe ve restoranlarla ilgili oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uzun süreden bu yana kapalı olan işletmelerle ilgili “Kısıtlamaların esnafımız, işçilerimiz üzerindeki yükü en aza indirmek için pek çok destek paketi açıkladık. Bugün de yine kabine toplantısındaki çalışmalarla aldığımız kararları açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının devamı ise şu şekilde:

Korona virüsle mücadelenin sancılı sürecinde AK Parti kadrolarının daha fazla sorumluluk üstlenmesi gerekiyor. Birçok kardeşimizi ebediyete uğurladık. Burhan hocamızı uğurladık, Kadir abimizi uğurladık. Birçok mesai arkadaşlarımızı uğurladık. Salgın şartlarının insanımızı çeşitli sıkıntılarla karşı karşıya bıraktığını biliyoruz. Devlet olarak hiçbir vatandaşımızı sahipsiz bırakmadık. Aşılamada 5 milyon 200 bini bulduk ve yoğun bir şekilde de kampanyamız devam ediyor. O çok büyük olduğunu söyleyenlerin falan böyle bir durumu yok ama biz başardık. Kısıtlamaların esnafımız, işçilerimiz üzerindeki yükü en aza indirmek için pek çok destek paketi açıkladık. Bugün de yine kabine toplantısındaki çalışmalarla aldığımız kararları açıklayacağız.