Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında Yavaş’ı hedef aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında Yavaş’ı hedef aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili "Bu zatın zaten seçim öncesi veya sonrası ne olacağı belli değil. Ankara şu anda belirsizlik içinde olan bir durumda” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdpğan, CHP ve İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ortak adayı Mansur Yavaş ile ilgili konuştu. TGRT'nin canlı yayınında konuşan Erdoğan "Bu zatın (Mansur Yavaş) zaten seçim öncesi veya sonrası ne olacağı belli değil. Ankara şu anda belirsizlik içinde olan bir durumda…" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mansur Yavaş ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Yasal olarak duruma baktığınız zaman seçimden sonra gereken karar kovalanacaktır."

"Bu zatın (Mansur Yavaş) zaten seçim öncesi veya sonrası ne olacağı belli değil. Ankara şu anda belirsizlik içinde olan bir durumda…"

"Üstelik bir de bu adam Yavaş, vergi noktasında da vergi kaçakçısı, bir de bu var. Şu anda Maliye Bakanlığı kayıtlarında bu durumda geçiyor…"

"Sahte senet, vergi kaçakçısı, neresinden tutarsanız elinizde kalıyor. Böyle bir insanın Ankara gibi bir yere belediye başkanı olması kabul edilemez…"

"Böyle bir insanın (Mansur Yavaş) Ankara gibi yere belediye başkan adayı olması hazmedilemez."

"Böyle bir insan, Ankara gibi bir yere belediye başkan adayı olmamalıydı. Senedi sahte çıkan adamı aday yaptı. Bunun hesabını Bay Kemal veremez."

İlgili Haberler