Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olay yanıt

Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olay yanıt
Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay’ın, “ Stokçuluk yapanlara en ağır cezayı vereceğiz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili paylaşımı sosyal medyada gündem oldu…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu akşam kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

“STOKÇULARA EN AĞIR CEZA VERİLECEK”

Fiyatların yükselişinin en önemli sebeplerinden birinin stokçuluktan kaynaklandığını belirten Erdoğan; “Şimdi bu bütçe müzakerelerinden sonra hemen bir yasal düzenleme yapacağız ve bu stokçuların üzerine ciddi manada gideceğiz. Hem ellerindekine el koyacağız hem de cezai müeyyideleri yüksek tutacağız.” Dedi.

Ekonomide ne yaptıklarını bildiklerini de belirten Erdoğan vatandaşa yatırım çağrısı yaparak; “bankada, yastık altında parası özellikle dövizi olan birey ve kurumlara çağrı yapmak istiyorum: Herkesi yeni ekonomi politikalarımızın getirdiği fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

MUSTAFA BALBAY: “DÜNYA LİGİNE SOKACAKLARDI, DEPOYA SOKTULAR.”

Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamaları ile ilgili paylaşımı sosyal medyada gündem oldu…

Twitter hesabından paylaşım yapan Balbay mesajında; “Erdoğan, hâlâ fiyatların artışını stokçuda arıyor. Bulursa en ağır cezayı verecekmiş. Ekonomiyi dünya ligine sokacaklardı, depoya soktular.” İfadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

İlgili Haberler