Cüneyt Arkın’ın meğer bir kızı ve torunu da varmış! İşte görüşmeme sebepleri…

Cüneyt Arkın’ın meğer bir kızı ve torunu da varmış! İşte görüşmeme sebepleri…
Ünlü oyuncu ve doktor Cüneyt Arkın'ın iki oğlunun olduğu herkes tarafından biliniyor fakat kimse bir kızının hatta torununun olduğunu bilmiyor! Sizlere Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz Canlı'nın kim ve babası ile ilişkilerinin neden kötü olduğunu aktaracağız. Gelin, hep birlikte Cüneyt Arkın ve Filiz Canlı'nın hikâyesine göz atalım.

Gerçek ismi Fahrettin Cüreklibatır olan Cüneyt Arkın''ın oğulları Murat Arkın ve Kaan Cüreklibatır, Türkiye''de en az babaları kadar ünlü. Buna rağmen Cüneyt Arkın hakkındaki belki de en büyük gizem olan kızı Filiz Canlı''yı kimseler bilmiyor. Peki, Cüneyt Arkın ile Filiz Canlı neden görüşmüyor?

CÜNEYT ARKIN''IN KIZI FİLİZ CANLI KİM?

Cüneyt Arkın, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi''nde okurken hâlâ Fahrettin Cüreklibatır adıyla bilinirdi. Arkın, sınıf arkadaşı Güler Mocan''a âşık oldu ve ikili çok zaman geçmeden evlendi. 1966 yılında kızları Filiz dünyaya geldikten sonra kısa süreliğine de olsa her şey yolundaydı. Cüneyt Arkın, memleketi Eskişehir''de askerliğini yaparken o sırada Şafak Bekçileri (1963) filmini yöneten Halit Refiğ''in dikkatini çekmeyi başardı. Refiğ''in teklifiyle oyunculuğa başlayan Cüneyt Arkın için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.

Cüneyt Arkın 1964''te Gurbet Kuşları filminde rol aldı ve filmi izleyenler tarafından çok beğenildi. Yine Halit Refiğ''in önerisiyle aksiyon filmlerine yöneldi ve birkaç yıl içinde onlarca filmde oynadı. Yeni şöhreti ile şehir şehir gezen Cüneyt Arkın, ailesi ve kızına vakit ayıramaz oldu. 1968 yılında ise Fahrettin Cüreklibatır''ı geride bırakıp Cüneyt Arkın ismiyle anılmaya başlandı. Aynı yıl eşi Güler Mocan''dan ayrıldı ve kızını bir daha görmedi.

Arkın, 1969''da Betül Işıl ile evlendi; ikilinin Kaan ve Murat adında iki oğlu oldu. Böylece Cüneyt Arkın, kızı Filiz Canlı''dan epey uzaklaştı. Ne kızını bir daha gördü ne de torunu Defne Canlı ile tanıştı. Filiz Canlı günümüzde bir şirkette genel müdür olarak çalışıyor ve babasının eksikliğini hissetmediğini söylüyor. Canlı''nın kızı Defne, dedesi ile tanışmak istediğini söylese de Cüneyt Arkın, kızının ve torunu Defne''nin varlığını inkâr ediyor. Arkın, sadece iki oğlu ve onlardan olan torunlarının olduğunu ısrarla dile getiriyor.

İlgili Haberler