Demirkol’dan Şenol Güneş’e: “Fenerbahçe kimyasını bozuyor”

Demirkol’dan Şenol Güneş’e: “Fenerbahçe kimyasını bozuyor”
Mehmet Demirkol, Fenerbahçe karşısında 3-0 öne geçmesine rağmen 1 puana razı olan Beşiktaş’ın Teknik Direktörü Şenol Güneş için, “Fenerbahçe karşısında biraz kimyası bozuluyor” ifadesini kullandı.

Beşiktaş Fenerbahçe derbisiyle ilgili yayıncı kuruluşta açıklamalarda bulunan Mehmet Demirkol, "Şenol Güneş'i, Brezilya karşısında, Inter karşısında, Lille karşısında, Galatasaray karşısında, Beşiktaş karşısında, Trabzonspor karşısında izledik. Şenol Hoca, maçlarda yüzde 100'ünü verir. Fenerbahçe karşısında yüzde 100'ünü veremiyor. Biraz kimyası bozuluyor" ifadelerini kullandı.

“FENERBAHÇE OYUNCULARINI VE TEKNİK EKİBİNİ KUTLUYORUM”

Demirkol maçın Fenerbahçe açısından değerlendirirken ise şunları söyledi: “İkinci yarı Ersun Yanal bir zafere imza atabilirdi. Şanssızlığı kazanamaması oldu. Maç 3-0 iken Beşiktaş için sadece derbi galibiyeti değildi, iş bambaşka bir yere gidiyordu. Aynı şekilde Fenerbahçe için de bir derbi hezimeti değildi. İş bambaşka bir yere gidiyordu. Sadece teknik direktör ve oyuncusunu değil, yönetimi etkileyebilecek, Fenerbahçe’nin tarihini etkileyebilecek bir yere gidiyordu iş. Buradan çevirebilmiş oldukları için Fenerbahçe’nin oyuncularını ve teknik ekibini kutluyorum.”

İlgili Haberler