Deniz Çoban noktayı koydu: Bu sezonun en büyük hakem hatası!

Deniz Çoban noktayı koydu: Bu sezonun en büyük hakem hatası!
Hakem hocası Deniz Çoban, Beşiktaş-Gaziantep maçının hakemi Arda Kardaşler ile VAR hakemi Erkan Ergin'i kararları nedeniyle sert ifadelerle eleştirdi

Hakem hocası Deniz Çoban, Beinsports''taki programda Beşiktaş-Gaziantep maçının tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi.

Çoban, şu ifadeleri kullandı:

1 - Ghezzal''a kart göstermedi
Oyuncu dikkatsiz davranıyor ve dirseği rakibin hassas bölgesine geliyor. Gaziantepli futbolcunun gözünün altında darbe izi de görülüyor. Klasik sarı kartla cezalandırılması gerekiyor.

2 - Welinton''a sarı kart gerekirdi
(Vellinton) Rakibinin ayağına kontrolsüz olarak basıyor. Hakem arkadaşımız atladı. Sarı kart gerekirdi.

3 - Penaltı
Brezilyalı oyuncu arkadan yükseliyor. Dizi neredeyse oyuncunun (Emirhan) kafasının seviyesinde. Temas var. Neresinden bakarsanız bakın, hangi açıdan bakarsanız bakın net bir penaltı.''

4 - Batshuayi''nin ayağına basılması
Gaziantepli futbolcunun kırmızı kart görmesi gerekiyor.

5 - Pjanic''in itirazı, topu yere vurması
Bu sezonun en büyük hakem hatası. Beyazlı futbolcu, Arda Kardeşler''in bütün otoritesini yerle bir ediyor. Elindeki topu yere vuruyor. Hatta başlamış oyuncu Arda, uyarmak için durdurmak zorunda kalıyor. Ona rağmen kart göstermek yerine nasihatı tercih ediyor.Bu, bir FIFA hakemi için kabul edilebilir bir şey değil. Net penaltıyı verme, kırmızı kartı gösterme... Hepsine bir bahane bulabiliriz. Buna nasıl bir bahane bulabiliriz. Yöneticisi olsam Arda''ya sormak isterdim: Ne düşündün de vermedin?