DEVA Partisi il başkanına saldırıyla suçlanan MHP'li isim Semih Yalçın'la fotoğraf verdi. DEVA'dan tepki gecikmedi

DEVA Partisi il başkanına saldırıyla suçlanan MHP'li isim Semih Yalçın'la fotoğraf verdi. DEVA'dan tepki gecikmedi

DEVA Partisi Karaman İl Başkanı ile gazeteciye saldırıyla suçlanan MHP’li İlçe Başkanı Muhammet Mustafa Gözel, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ı ziyaret etti.

DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger''in 12 Ağustos’ta MHP Karaman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Mustafa Gözel ve yönetim kurulu üyesi İbrahim Alp Arslan’ın da aralarında bulunduğu grup tarafından saldırıya uğradığı iddia edildi.

Saldırıyla ilgili suçlanan MHP’li ilçe başkanı Muhammet Mustafa Gözel, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’la bir araya geldi.

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Gözel''in paylaşımının fotoğrafını yayımlayarak, “Demokrasilerde siyaset ve şiddet iç içe olamaz! Bir merkez ilçe başkanının siyasi rakiplerine şiddet uygulayıp suç işlemesi MHP adına da gurur tablosu değil, utanç vesilesi olmalıydı. Yazıklar olsun!” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU

TELE1''den Fırat Yeşilçınar''ın haberine göre, DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Burak Demir ve gazeteci Hüseyin Ölger, çay bahçesinde 8-10 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Demir, saldırının nedeninin DEVA Partisi’ni yarın yapacağını duyuru olduğunu söyledi.

Karaman’da bir çay bahçesinde saldırıya uğrayan DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Burak Demir ve gazeteci Hüseyin Ölger, saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulundu. Darp raporu alan Demir, yaşananları anlattı.

Demir şunları söyledi:

“Dün gece saldırıya uğradım. Saldırıyı yapanlar MHP’li bir grup. Çay bahçesi gibi bir yerde oturuyorduk. 8-9 kişi arabalarıyla geldiler. Direkt beni hedef aldılar. Beni ve basın açıklamasını çekecek olan gazeteciyi darp edip gittiler. Suç duyurusunda bulunduk. Darp raporu da aldık.”

İlgili Haberler