Diriliş Ertuğrul 131.yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Diriliş Ertuğrul 131.yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Diriliş Ertuğrul bugün yayınlanacak mı? Sorusu sosyal medyada en çok konuşulan arasında yer aldı. Geçen hafta yılbaşı arası nedeniyle yayınlanmayan dizinin bu haftaki durumu da belli oldu. İşte detaylar.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Barış Bağcı, Hande Soral, Didem Balçan oynadığı ve Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul geçen hafta yayınlanmamıştı. Sosyal medyada çok konuşulan dizi  bu akşam yayınlanacak mı? Sorusu cevabını buldu İşte detaylar...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 130. BÖLÜM NE OLDU

İlbilge ve Beypolat obalarını kurar. Her ikisi de bir rahat nefes alır. Ağaçlık bir alanda kurdukları oba onlar için korunaklı bir alandır. Ya da onlar öyle olduğunu sanır. Sırma Hatun'un oku ile nasıl hedefe alınabilecekleri mesajı verilir. Sırma Hatun, Beybolat'ın bardağından vurur. Sırma, Beybolat ve İlbilge'nin kardeşidir. 3 kardeş hasret giderir. Sırma obanın kalanının yakında burada olacağını söyler.

Dragos Lavis ile konuşup Ertuğrul'un onlara gözdağı vermesinin hoşuna gittiğini söyler. Lavis, Dragos'un kimliğinin ortaya çıkmasından korkar. Ama Dragos önlemini almıştır. Yeni bir hamle yapacaklarından söz eder. Bu hamlenin daha kanlı olacağını söyler.

Komutan Uranos Lefte kalesinin yeni komutanı olduğunu söylüyor. Amacının intikam olduğunu söylüyor. Ertuğrul'a karşı savaş açıyor. Ertuğrul'un son komutanın kellesini almasını rezalet olarak değerlendiriyor. Ayrıca adamlarının da sadakatini sorguluyor. Hatta askerlerinden biri sadakatini göstermek için kendini öldürüyor. Komutan Türklere karşı kanlı bir savaşa gireceklerinden söz ediyor.

YENİ BÖLÜM BUGÜN YAYINLANACAK MI

Yeni Bölüm 16 Ocak Çarşamba Akşamı Yayınlanacak: Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Barış Bağcı, Hande Soral, Didem Balçan, Ali Ersan Duru ve Öykü Çelik'in başrollerde oynadığı dizinin 131. yeni bölümü ise bu akşam yayınlanacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMDE BEKLENENLER

Ertuğrul, İlbilge’yi kurtarmak için Uranos’un teklifini kabul ettiğini söylemiş ve istediği altınlarla malzemeleri kaleye getirmişti. Malzeme sandıklarının içinden çıkan Turgut ve Beybolat, İlbilge’yi kurtarmış, bunu öğrenen Uranos da Ertuğrul’un boğazına hançerini dayamıştı. Ertuğrul kaleden çıkmak için ne yapacak?

Ertuğrul, Uranos’a Moğol altınlarını ele geçirme teklifi yapmıştı. Dragos bu konuda ne karar verecek? Uranos’tan ne yapmasını isteyecek? İlbilge, Ertuğrul sayesinde kaleden kurtarılmıştı. Beybolat, onu Emir Bahaeddin ile evlendirmek istiyordu. İlbilge, Emir Bahaeddin ile evlenecek mi?