Eğitimli ile eğitimsizin savaşı bu. Doktorlar için yaptığı yorum muhabiri bile bayıltacaktı

Eğitimli ile eğitimsizin savaşı bu. Doktorlar için yaptığı yorum muhabiri bile bayıltacaktı
Bir sokak röportajında mikrofon uzatılan vatandaşın doktorlar hakkında söyledikleri "Bu kadar da olmaz" dedirtti. "Doktorlarımızın bugün hepsi çekip gitse ne yapacaksın?" sorusu yöneltilen vatandaş "Ben çekip gitsem onlar ne yapacaklar?" diye yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doktorlar için “Giderlerse gitsinler” demesinin ardından sağlıkçılara yönelik şiddet olayları perçinlenerek arttı. Oluşan öfke sarmalının sonucu  Konya''da Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya hastanede görevi başındayken silahlı saldırının hedefi oldu ve hayatını kaybetti. Sağlık çalışanları, Doktor Ekrem Karakaya''nın görev yaptığı hastanede bir hasta yakını tarafından öldürülmesini protesto etti. Birçok ilde eylem düzenlendi. 

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarına tepkiler devam ederken, bir sokak röportajında gerçekleşen diyalog "Bu kadar da olmaz" dedirtti.

Sokak Kedisi adlı YouTube kanalında yayınlanan röportajda mikrofon uzatılan bir vatandaşın sözleri doktorların mücadele ettiği zihniyeti bir kez daha gözler önüne serdi.

Röportajda bir vatandaş "Doktorlar son dönemde kendilerini vazgeçilmez sanıyor." ifadelerini kullanıyor.

Vatandaşa "Vazgeçilmez değiller mi?" sorusunu yönelten muhabir "Değiller" yanıtı ile karşılaşıyor.

Bunun üzerine "Doktorlarımızın bugün hepsi çekip gitse ne yapacaksın?" sorusu yöneltilen vatandaş "Ben çekip gitsem onlar ne yapacaklar?" diye yanıt veriyor.

İlgili Haberler