Dürüst: Hedef nokta transfer

Dürüst: Hedef nokta transfer
Dürüst: Hedef nokta transfer

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, sezonu şampiyon olarak bitirip, yeniden Avrupa arenasına açılarak Şampiyonlar Ligi’

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, sezonu şampiyon olarak bitirip, yeniden Avrupa arenasına açılarak Şampiyonlar Ligi’nde oynayacaklarını ve bu doğrultuda oyuncu alacaklarını söyledi.

Haber : Ruhi Kanal

İlk yarıyı lider bitiren Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, kulüp olarak Türk kamuoyunu tekrar futbola döndürmeyi başardıklarını söyledi. Geride kalan 17 haftayı değerlendiren Dürüst, “Bu sene ilk hedefimiz iyi mücadele eden ekip haline gelmekti, ilk yarı sonunda bunu başardığımız için mutluyuz. 11 tane yeni oyuncu ve Fatih Terim hocayla beraber zor bir işe soyunduk. Futbolun üzerinde olan gölgelere rağmen, hedefimizin birinci bölümüne ulaştık. Amacımız sıkıntılı geçen bir ilk yarıda yakaladığımız bu başarıyı bütün sezona yayıp, ligi şampiyon bitirmek. Daha sonra da Avrupa’da Şampiyonlar Ligi’nde yer almak ve başarılı olmak istiyoruz” şeklinde konuştu. Ali Dürüst şöyle devam etti: “Bulunduğumuz yerden hepimiz memnunuz. Emeklerin boşa çıkmadığını görünce yönetim, taraftar, teknik kadro ve futbolcular hep birlikte seviniyoruz. Tabii ki bunun devamı için daha güçlü kadroya ihtiyaç var. Ancak transfer , ikinci yarı 4 Ocak’ta  başlıyor. Bu kısa zamanda yapacağımız transferlerin mevcut takıma katkı sağlaması lazım. Bunun için de daha temkinli ve titiz davranıyoruz. Yani ihtiyaç olan yere direkt oynayacak nokta transferler yapacağız. Çünkü gelecek oyuncu hazırlık kampı göremeyecek. Devre arasında boşta futbolcu da olmayacak.”

İlgili Haberler