EDHO'nun Hayriye Ana'sı Sabina Toziya'dan kötü haber

EDHO'nun Hayriye Ana'sı Sabina Toziya'dan kötü haber
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hayriye Ana'sı Sabina Toziya'nın beyninde tümör çıktığı öğrenildi. Ameliyat edilen oyuncu, EDHO'ya veda edecek mi? İşte detaylar...

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ATV ekranlarının en sevilen yapımlarından olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yılbaşı tatilinin ardından 6. sezonu ile ekran macerasına devam edecek. Set ekibi ve oyuncular büyük hazırlığın içinde yer alırken başrol oyuncusundan kötü haber geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hayriye anası Sabina Toziya'nın beyninde tümör tespit edildi. 72 yaşındaki oyuncunun ameliyatını Makedonya Sağlık Bakanı yaptı. Altı sezondur ekranda olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yılbaşı arasının ardından ekrana dönüyor. Heyecanla sete başlamaya hazırlanan dizi ekibi aldıkları acı haberle adeta yıkıldı.

Dizinin 72 yaşındaki Hayriye anası Sabina Toziya yılbaşı molasında ülkesi Makedonya'ya gitmişti. Toziya tam dönüş hazırlığı yaptığı sırada bayıldı ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Doktorlar usta oyuncunun beyninde bir tümör tesbit etti ve Sabina Toziya'yı hemen ameliyata aldı.

10 saat süren ameliyattan sonra tümör tamamen temizlendi. Dört gün yoğun bakımda kalan oyuncu daha sonra normal servise çıkarıldı, Sabina Toziya'nın bugün evine götürüleceği öğrenildi.Doktorlarının "Sabina güçlü bir kadın, başkası olsa masada kalırdı o yaşta" dedikleri konuşuluyor.

 

İlgili Haberler