Edirne'de sis etkili oldu. Selimiye Camisi ortadan kayboldu

Edirne'de sis etkili oldu. Selimiye Camisi ortadan kayboldu
Edirne'de gece yarısı etkili olan sisin sabah saatlerinde de devam etmesi nedeniyle Selimiye Camii başta olmak üzere tarihi simgeler gözden kayboldu.


Edirne'de etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi 50 metreye kadar düşerken, sabahın erken saatlerinden itibaren araçlarıyla trafiğe çıkan sürücüler zor anlar yaşadı. Kentin tarihi ve turistlik noktalarını gezmeye gelen misafirler de Selimiye Camii'ni fotoğraflamak için sisin kalkmasını beklediklerini aktardı.

aw059871-02.jpg

"SİSİN KALKMASINI BEKLİYORUZ"

Edremit'ten Edirne'ye gezmeye gelen Gündüz Zaza, kentin tarihi ve turistik noktalarını gezmeye geldiklerini ve Selimiye Camii gibi tarihi değerleri fotoğraflamak için sisin kalkmasını beklediklerini söyledi.

aw059871-03.jpg

Selimiye Camii başta olmak üzere birçok eser sis altında kalarak gözden kayboldu. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri de trafiğin işlek olduğu bölgelerde görev alarak sürücüleri dikkatli gitmeleri konusunda uyardı.

aw059871-04.jpg

Meteorolojinin verilerine göre hava sıcaklığının 14 derece ölçüldüğü kentte sisin öğleden sonra etkisini kaybetmesi ve ilerleyen günlerde de havanın sisli olması bekleniyor.

aw059871-05.jpg

aw059871-06.jpg

aw059871-06.jpg