Yumruğu yedi dehşet saçtı

Yumruğu yedi dehşet saçtı
Balıkesir’de bir güvenlik görevlisi tartıştığı iki kişiyi kurşun yağmuruna tuttu. Olay sırasında bir kişi öldü, bir kişi yaralandı. Cinayet anının dehşet veren güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Tüfeğini ateşledi bir cinayet böyle işlendi

Balıkesir''de bir güvenlik görevlisi sitenin bahçesinden geçerek hayvan ahırına giden iki kişiyle tartıştı. Kendisine yumruk atılınca gözü dönen görevli kavga ettiği iki kişiye kurşun yağdırdı. Olayda bir kişi öldü bir kişi yaralandı. Olayın kamera kayıtları saniye saniye cinayetin nasıl işlendiğini gözler önüne serdi.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.O görüntülerde zanlı silahını peş peşe tüfeğini ateşlediği görüldü.Bir ara kamyonetin arkasına geçen zanlı tekrar kavga ettiği kişilerin yanına geldi.Tüfeğini doğrultan zanlı site bekçisi Metin Ö tetiğe peş peşe bastı.O anları güvenlik kamerası saniye saniye görüntüledi.

Olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında Zeytinli Mahallesi Organize Sanayi Sitesi’nde yaşandı. Site bekçisi Metin Ö., çıkan tartışma sonrası Erdoğan Gönül (44) ve yanındaki Kadir T.’ye pompalı tüfekle kurşun yağdırdı.

KISA YOLDA GİTMEK İSTEDİ ÖLDÜRÜLDÜ

Erdoğan Gönül''ün hayatını kaybettiği, Kadir T.''nin de yaralandığı kavganın ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Metin Ö. çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler