Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Kassandra ağustos ayında doların akibetini açıkladı. Efsane geri döndü

Kassandra ağustos ayında doların akibetini açıkladı. Efsane geri döndü

Ünlülerin astroloğu olarak bilinen Kassandra, çeşitli sağlık sorunları nedeniyle aralıklarla sizlerle birlikte olabilmişti. Sağlık sorunlarını atlatan Kassandra, artık Yeniçağ İnternet sitesinden siz değerli okurlarıyla birlikte olmaya devam edecek.

Doların Türkiye''de yükselişini devam ettireceğini söyleyen Kassandra, "Rüyamda dolar için istihareye yattım. Rüyamda yeşil başlı bir ördek bir ip üzerinde tırmanmaya başladı. İpin ucunu görmek için başımı kaldırdım ama bulutlar buna engel oldu. Ördek tırmandıkça tırmandı. Dürbünle güçlükle ördeği seçebildim. Sonra ter kan içinde yataktan kalktım. Baş ucumdaki komodinde duran suyumdan koca bir yudum aldım. Rüyamdaki ördek doları işaret ediyordu. Dolar kim ne derse desin yükselmeye devam edecek. Geçen gün de yıldıznamede dolara bakmıştım. Dolar orada da yükseliyordu. Ama faiz artırımına Türkiye de girerse dolar çıktığı gibi düşmeye başlar. Bunun için piyasaya dolar sürmeye de gerek kalmaz" dedi.

ÜNLÜ İSİM VEFAT EDECEK

Ünlü bir ismin hayatını kaybedeceğini söyleyen Kassandra, "Bu kişinin vefatı büyük ses getirecek. Haberlere konu olacak. Büyük bir çoğunluk üzülecek. Cenazesinde hatırı sayılır bir kalabalık yer alacak. Hayatı bile yazı dizisi olacak" diye konuştu.

DEPREMLER OLACAK

Depremlerin korku saçmaya devam edeceğini açıklayan Kassandra, "Ülkemizde ufak çaplı depremler olmaya devam edecek. Bu depremler insanlarımızın paniklemesine neden olacak. Bazı depremler komşu şehirlerimizden de hissedilecek. Ama yurt dışından şiddetli bir deprem haberini bu ay içinde alacağız. Tek tesellim can kaybının almaması" dedi.

ŞAMPİYON İSTANBUL TAKIMI OLACAK

Süper Lig''de bu sene şampiyonluğu İstanbul takımlarından birinin kazanacağını belirten Kassandra, "Bu hangi takım diye sorarsanız buna cevap veremem. Çünkü Süper Lig''in heyecanı kaçar. Ama İstanbul''da bir takım mutlu sona ulaşacak. Buna emin olabilirsiniz. Anadolu''daki 2 takım da adından sıkça bahsettirecek. Lige ise yabancı oyuncular damgasını vuracak" diye konuştu. 

SICAKLIKLAR DAHA DA ARTACAK

Ülkemizin bir çok şehrinin Ağustos ayında aşırı sıcaklardan adeta kavrulacağını belirten Kassandra, "Sıcaklara bağlı can kayıpları da yaşanacak. Özellikle yaşı ileri olanlar öğlen saatlerinde mecbur kalmadıkça sokağa çıkmasınlar. Güneş geçmesi can kayıpları yaşatabiliyor. bol bol su içmek sağlığımızı koruma altına alır" dedi. 

Yazarın Diğer Yazıları