EGO şoförü, kendisine saldırmak isteyen sürücünün aracını metrelerce sürükledi

EGO şoförü, kendisine saldırmak isteyen sürücünün aracını metrelerce sürükledi
Ankara'nın Mamak ilçesi Gülverenler Mahallesi'nde, bir EGO otobüsü sürücüsü ve 16 UN 676 plakalı aracın sürücüsü arasında trafikte bir tartışma yaşandı.

Tartışma sonrasında otobüs şoförü, yolcularını indirdikten sonra aracı önüne alarak metrelerce sürükledi. Olayda şans eseri yaralanma olmazken, çevredeki insanlar büyük bir korku yaşadı. İddialara göre, otobüs şoförü araçtaki şoföre yumruk attı ve daha sonra aracı sürüklemeye başladı.

Aracın sürücüsü Mustafa Kaya, olayda yumruk yediğini iddia ederek, otobüs şoförüyle konuşmak için aracından indiğini söyledi. Ancak otobüs şoförü, aracı önce durdurduktan sonra aracı önüne alarak sürüklemeye başladı.

Kaya, otobüsün kendisini yaklaşık 100 metre sürüklediğini belirtti.

Olay sırasında otobüs şoförü camını indirerek araçtaki şoföre yumruk attı ve ardından aracı sürüklemeye başladı. Kaya, otobüsün önüne geçerek durduğunu ve otobüs şoförünün yeniden hareket ettirerek kendisine çarptığını söyledi.

Sonrasında otobüs şoförü kapıları kilitleyerek otobüse binerek olay yerinden uzaklaştı.

Mustafa Kay, “Işıklarda bekliyorduk. Önümdeki bir aracın arka kısmı şeridin dışına çıkmış. Işık yandı, bu araç ilerlemeyince ben de sağ şeride geçtim. Otobüs şoförü korna çaldı. Ben de ''Kusura bakma'' dedim. Ben hareket etmeye başlayacağım sıra otobüsü önüme kırdı ve durdurdu. Bundan sonra otobüsü ışıklarda yakaladım. Tartışma bundan sonra başladı. ''İçeride can taşıyorsun, ne yapıyorsun?'' dedim. Aracın camını indirdi yumruk attı bana, sonra camı kapatıp bastı gitti. Ben de sinirlendim otobüsün önüne geçtim ve otobüsün önünde durdum. Sonra şoför otobüsü hareket ettirdi, bana vurdu. Bu otobüsteki yolcuları indirdi, benim aracım da otobüsün önündeydi, şoföre ''ne yapıyorsun'' demeden otobüsü araca çarpıtarak 100 metre sürükledi. Sonra kapıları kilitledi ve içeriden de çıkmadı” dedi.