Ekonomist Evren Devrim Zelyut doların 9 TL’ye düşeceği tarihi açıkladı

Ekonomist Evren Devrim Zelyut doların 9 TL’ye düşeceği tarihi açıkladı
Yeniçağ yazarı Evren Devrim Zelyut, “AKP 2023 yılında seçimle iktidardan gittiğinde dolar o zaman 2023 yılında şahsi tahminim dolar 18 - 20 TL arasında olur. O noktadan bile anında çakılma ile 9 TL'ye gerileyecek” dedi.

Üst üste tarihi rekorlar kıran dolar ve altın fiyatları, Türkiye''de herkesin merakla takip ettiği konuların başında yer aldı. Dolar yükseleceğini günler öncesinden bildiren ekonomist Evren Devrim Zelyut, bu sefer doların ne zaman düşeceğini açıkladı.

Youtube kanalı üzerinden tahminlerini duyuran ekonomist Evren Devrim Zelyut, “Enflasyon ve dolar ne zaman düşer? Bu zihniyet komple ülkeden gittiği anda dolar ve enflasyon düşecek. 2023 seçimlerinde AK Parti sandıkla, demokrasi ile gittiğinde kaynaklar sadece üretime gitmeye başlayınca enflasyon düşecek. Enflasyon düşecek, mal üretimi ve tarımsal üretimi arttıracağız. Fiyatlar düşünce enflasyon düşecek, dolar / TL düşecek. Bir çakılma yaşanacak. Dolar o zaman 2023 yılında şahsi tahminim dolar 18 - 20 TL arasında olur. O noktadan bile anında çakılma ile 9 TL''ye gerileyecek” dedi.

İlgili Haberler