Ekrem İmamoğlu açıkladı: Aileden özür dilendi

Ekrem İmamoğlu açıkladı: Aileden özür dilendi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, korumalarının bir vatandaşı darp ettiği görüntülere ilişkin yaptığı açıklamada, aileden özür dilendiğini aktardı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, korumalarının bir vatandaşı darp ettiği görüntülerle ilgili olarak konuştu.

İmamoğlu, bir gazetecinin, "Dün akşam korumalarınızın, bir şoförü darp ettiği, görüntüleri izlediniz mi?" sorusuna şu yanıtı verdi:

Koruma arkadaşlarımızın, ne yazık, böyle hiç de yakışmayan ve kabul etmeyeceğim şekilde vatandaşla bir diyaloğu oluşmuş. Tarif edilenler doğru değil. Darp, tekme tokat ve bunun gibi saldırı biçimleri doğru değil. Ama her ne koşulda olursa olsun, hangi koşulda olursa olsun benimle çalışan hiç kimsenin böyle bir münasebetsiz tavrına ve sürecine asla müsaade etmem. Etmeyeceğim de. Çok görüntüler oldu böyle, tekme tokat vesaire ama burada böyle bir şey yok. Belki başka görüntülerle karıştırmış olabilirler, ama burada takibimde. Aileden de özür dilediler. Aile bu özrü kabul etti. Yani çoluk çocuk, eşi bu ayrı olsa da yapamazlar. Hiç kimse yapamaz.