Ekrem İmamoğlu’nun herkesten sakladığı bir gerçeği daha ortaya çıktı. Kendi ağzıyla açıkladı

Ekrem İmamoğlu’nun herkesten sakladığı bir gerçeği daha ortaya çıktı. Kendi ağzıyla açıkladı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile paylaşımlarıyla tüm dünyada dikkatleri çeken ve yeni sosyal medya akımı başlatan Bilal Göregen, bir araya geldi. İmamoğlu, Bilal Göregen ile sosya sorumluluk projeleri gerçekleştirme isteğini dile getirdi. Göregen ise NATO isimli sanatçının Char Javon şarkısını darbukasıyla çalıp seslendirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yetenek Sizsiniz Türkiye isimli yarışma programına ünlenen ve son olarak paylaştığı video ile tüm dünyada Cat Vibing’ akımını başlatan, Bilal Göregen ile Florya İstanbul Planlama Ajansı Kampüsü’nde bir araya geldi.

İmamoğlu, Bilal Göregen ile sosya sorumluluk projeleri gerçekleştirme isteğini dile getirdi. Göregen ise NATO isimli sanatçının Char Javon şarkısını darbukasıyla çalıp seslendirdi.

İMAMOĞLU’NA DARBULA İLE HORON ÇALDI

Göregen ile İmamoğlu’nun arasında gülümseten bir diyalog yaşandı. İmamoğlu, “Uluslararası alanda bile çalmalısın, söylemelisin, insanların seni hissetmesi lazım çünkü inanılmaz bir ritim duygusu var içinde” diye seslendi.

Göregen, “Evet başkanım siz şimdi tabi uluslararası çalmalısın deyince…” diye devam ettiği konuşmasında İmamoğlu, “Neyse çalma işine girmeyelim” şeklinde söz bölünce gülüşmeler yaşandı. Göregen’in, “Ben uluslararası çalmayı becerseydim kara paracı falan olurdum herhalde. Ama şu anda daha çok darbuka çalıyorum” sözleri İmamoğlu’na kahkaha attırdı.