Elif elendi gelenek bozuldu! Survivor tarihinde bir ilk 

Elif elendi gelenek bozuldu! Survivor tarihinde bir ilk 
Survivor'da en son elenen isim Elif oldu. Böylece Survivor tarihinde ilk defa 4'lü finale aynı takımdan 4 oyuncu kaldı. Parkurlarda olmasa da oylamada gönüllüler takımının rüzgarı esti. Böylece Survivor 2020 final dörtlüsü Barış, Berkan, Yasin ve Cemal Can oldu.

Survivor'un 9 Temmuz Perşembe akşamı ekranlara gelen 131. bölümünde, ikinci eleme adayını, dokunulmazlığı kazanan Berkan seçti. Elif'in eleme potasında olduğu Survivor'da Berkan'ın söylediği ikinci eleme adayı şaşkınlık yarattı. Berkan, Cemal Can'ı eleme adayı olarak belirledi. Elif ve Cemal Can arasında geçen SMS oylamasında adadan elenen isim Elif oldu.

Sakin kişiliğiye ilk günden bu yana mücadelesini sürdüren Elif, veda konuşmasında duygusal ifadeler kullandı. 

"GÜZEL SERÜVENDİ"

Acun Ilıcalı'ya teşekkür ederek konuşmasına başlayan Elif, "Survivor'ı hayatımın yansıması olarak gördüm her zaman. Hayatıma dokunduğunuz için teşekkür ederim. Çok güzel bir serüvendi benim için. İnsan korkularıyla ve inandıklarıyla yaşar. Ben de korkularımla yüzleşip mücadele etmeye çalıştım ve inandıklarımın peşinden koştum" dedi.

"Hak yemeden, kalp kırmadan mücadele etmeye çalıştım" diyen Elif "Hikayeme çok güzel anılar yazdım. Ailemi ve eşimi gururlandırdığımı düşünüyorum. İyi ki bu insanları tanımışım buraya ilk gelen arkadaşımdan son arkadaşıma kadar herkesi seviyorum" diye konuştu.

SURVİVOR ELİF KİMDİR?

Elif Yıldırım Gören, 14 Şubat 1990 tarihinde Bursa'nın İznik ilçesinde dünyaya geldi. 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmıştır. 1.70 boyunda ve 55 kilo olan Elif Gören, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılan ENKA Spor Kulübü üyesidir. Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları'ndaki 4 × 400m bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştur. Elif Yıldırım Gören, Enka Spor kulübünün İdari Menajeri ve Yöneticisi Yalım Gören ile evli.

acunnn.jpgcemal-002.jpgemlllll.jpg