Elon Musk Bitcoin’deki gizli gerçeği ortaya çıkardı. Daha fazla kendini tutamadı

Elon Musk Bitcoin’deki gizli gerçeği ortaya çıkardı. Daha fazla kendini tutamadı
Elon Musk’ın Bitcoin ile ilgili paylaşımı sosyal medyayı salladı. Farklı hesaplarda kullanılan görseli en sonunda kendisi de kullanan Musk, ilginç bir tablonun oluşmasına neden oldu.

Elon Musk''ın Twitter''da yaptığı son paylaşım, kripto para yatırımcıları arasında büyük ilgi gördü. Daha önce farklı hesaplarda da paylaşılan bir görüntüyü kullanan Musk, 4 markayı kullanarak Satoshi Nakamoto ismini oluşturdu.

Kripto paralara olan ilgisini uzun zamandır bildiğimiz ancak yaptığı paylaşımlarla piyasayı manipüle ettiğine inanılan milyarder iş insanı Elon Musk, Twitter''da yine gündem olacak bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımda birkaç markanın ismini kullanan Musk, kripto paraların kralı olarak nitelendirebileceğimiz Bitcoin''in kurucusu Satoshi Nakamoto''nun ismini gösterdi.

Elon Musk''ın yaptığı paylaşımda yer alan markalar sırasıyla; Samsung, Toshiba, Nakamichi ve Motorola''ydı. Samsung''un "Sa", Toshiba''nın "Toshi", Nakamichi''nin "Naka" ve Motorola''nın da "Moto" bölümlerinin daire içine alındığını gördüğümüz paylaşımı bir araya getirdiğimizde, Satoshi Nakamoto isminin açığa çıktığına şahitlik ediyoruz.

İşte Elon Musk''ın Twitter''daki paylaşımı

İlgili Haberler