Emekli maaşını Garanti BBVA'ya taşıyanlara 2500 lira nakit, 250 TL'de ödül promosyonu

Emekli maaşını Garanti BBVA'ya taşıyanlara 2500 lira nakit, 250 TL'de ödül promosyonu
Garanti BBVA, 202 yılında emekli maaşı promosyonu ile göz dolduruyor. Diğer bankalardan alınan emekli maaşlarını Garanti BBVA’ya taşıyanlara 2500 liraya varan nakit promosyon ve 250 lira bonus bekliyor. İşte, Garanti BBVA emekli promosyonu başvuru şartları…

Emekli maaşını Garanti BBVA'ya taşıyanlara 2500 lira nakit, 250 TL'de ödül promosyonu

Emekli maaşını Garanti BBVA ‘dan alan tüm emeklilere çok özel avantajlar sunuluyor. 1 Mart – 31 Mart 2022 tarihleri arasında emekli maaşları Garanti BBVA’ya taşıyanlar, 2500 lira nakit promosyonun yanında ilk defa Bonus kart başvurusu yapmaları ve başvurularının onaylanması durumunda, ilgili kartlarıyla 20 Nisan’a kadar tek seferde yapacakları 200 TL ve üzeri ilk harcamaya 100 TL bonus ve buna ek olarak da 20 Nisan’a kadar 3 yeni otomatik fatura talimatı getirmeleri durumunda 150 TL bonus kazanacaklar.

Garanti BBVA’lı emekliler şubeye gitmeye gerek kalmadan, Garanti BBVA Mobil veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarını kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabilecekler.

Emekli maaşını Garanti BBVA ‘dan alan tüm emekli maaş müşterilerimize, Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’ten, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 16:00 ya kadar yapılacak EFT işlemleri de ücretsiz olacak.

Yeni emekli olacaklar;

•    SSK ve Bağkur’dan emekli olacaklar, e-devletten veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla dolduracakları Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde,

•    Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise çalışmakta oldukları kuruma iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde “Garanti BBVA”yı tercih edebiliyor.

Emekli olanlar ve maaşlarını başka bankadan alanlar;

•    Tüm emekliler, en yakın Garanti BBVA şubesine yalnızca nüfus cüzdanıyla kolayca banka değişikliği yapabiliyor.

•    Ayrıca şubeye gelmeden, e-devlet’ten de görseldeki adımları izleyerek kolayca banka değişikliği işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. E-devlet’e Garanti BBVA İnternet Bankacılığı aracılığıyla veya PTT’den alacağınız şifre ile giriş yapabilirsiniz.

•    Bankamız müşterisi olup Emekli maaşını farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alan ve maaşında hiçbir bloke bulunmayan müşterilerimiz, Garanti BBVA Mobil ve Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile emekli maaşını bankamıza aktarabilecek ve promosyon talep edebilecektir.

NOT: Promosyon ödemesi, müşterinin “Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi”ni imzalaması sonrasında, en geç bankamıza ilk maaşın yatmasına istinaden 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir. Taahhüt süresi boyunca promosyona konu olan maaş için banka değişikliği gerçekleştirilemeyecektir.