İstifayı aklımdan bile geçirmedim!

İstifayı aklımdan bile geçirmedim!
İstifayı aklımdan bile geçirmedim!

Beşiktaş Kulübü Futbol Genel Direktörü Önder Özen, görevi bırakmayı hiç düşünmediğini söyledi. Özen, “Başkan Fikret Orman

Beşiktaş Kulübü Futbol Genel Direktörü Önder Özen, görevi bırakmayı hiç düşünmediğini söyledi. Özen, “Başkan Fikret Orman ile uyum içinde çalışıyoruz. Bilic harika bir teknik adam. Geniş ve alternatifli bir kadro kurduk. Emin adımlarla yürüyoruz” diye konuştu.

 

Siyah-beyazlı kulübün genel direktörü Önder Özen, düzenlediği basın toplantısında görevi bırakmayı hiçbir zaman düşünmediğini ifade etti. Başkan Fikret Orman’ın kendisine her zaman büyük destek verdiğini kaydeden Orman, “Kendisi ile uyum içinde çalışıyoruz. Teknik direktörümüz Slaven Bilic mükemmel bir insan ve teknik adam. Geniş ve alternatifli bir kadro kurduk. Emin adımlarla hedefe yürüyoruz. Fernandes ve Almeida ile birlikte uzun süre çalışmak istiyoruz. Sanıyorum ki kendileri ile bir mutabakata varacağız. Bizden ayrılmak istedikleri yolunda bir talep gelmedi. Ben prensip olarak Avrupa kulüpleri ile rekabet etme açısından yabancı oyuncu havuzunun serbest bırakılması taraftarıyım. Ancak ortada federasyonun aldığı ve değiştirmeyeceğini söylediği bir karar var. Biz bütün planlarımızı 5+0+3 kararına göre gerçekleştiriyoruz. Güzel günler Beşiktaş’ı ve Beşiktaşlıları bekliyor” diye konuştu.

 


İsmail’i düşündük
Sol beke Brezilyalı oyuncu Ramon Motta’yı İsmail Köybaşı’nı düşünerek aldıklarını kaydeden Özen şöyle konuştu: “Bu mevkide yerli oyuncu oynatmak istiyoruz. İsmail Köybaşı ve Uğur Boral hızla iyileşiyor. Onların önünü tıkamak istemedik. Ramon mükemmel bir performans sergilerse yıl sonunda yeni bir değerlendirme yapabiliriz. Ersan Gülüm sol bek mevkisinde, yeri olmamasına rağmen, başarı ile mücadele etti. Kendisini kutluyorum. Gökhan Töre süper bir yetenek. Bonservisini almak için her şeyi yapacağız. Şampiyonluk yarışının sonuna kadar içinde olacağız. Beşiktaş, Türkiye’nin en büyük ve idealist kulüplerinden biridir. Taraftarın desteği mükemmel. El ele vererek takımı daha iyi yerlere getireceğiz. Bunun için de tüm camia olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.”