Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Kassandra bu defa ay sonunda ne olacağını açıkladı. Emekli zammını da bilen karanlıkların kraliçesinin ağzından çıkan ilk cümle bu oldu

Kassandra bu defa ay sonunda ne olacağını açıkladı. Emekli zammını da bilen karanlıkların kraliçesinin ağzından çıkan ilk cümle bu oldu

Öngörüleri gerçekleştikçe hayranlarının lakaplar taktığı Kassandra, asgari ücretten sonra emekli maaşına yapılacak yüzde 30 zammı da bilerek adından bahsettirmeye devam ediyor. 2022 yılının Ocak ve Şubat ayında olacakları da açıklayan ünlü astrolog Kassandra "Korona virüsün aşısı bulunduğunda da bitmeyeceğini söyleyen ender kişilerden biriydim. Şimdi ise Omicron varyantının bu seneye damgasını vuracağını üzülerek açıklıyorum. Vaka sayısı öyle bir artacak ki tedbirler birbiri ardına açıklanacak. Türkiye''de ise kapanma görmüyorum. Bunda esnafın ısrarı etkili olacak. Bu varyant okullara da sıçrayacak. Sınıflarda öğrenciler tek tek rahatsızlanacak. Buna rağmen eğitim devam edecek. Sınıf kapatmalar bile olacak ama eğitim yine de devam ettirilecek. Belki her okuldaki öğrencilerin yarısı hastalanacak ama yüz yüze eğitim sürdürülecek. Vaka sayısı Avrupa ülkelerini bile geride bırakabilir. Hele yılbaşı gecesi Taksim''e maske takmadan, sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak çıkanları görünce bu yorumu yapmak için astrolog olmaya bile gerek yok" dedi.

Ocak ve Şubat ayında sel, toprak kayması ve çığ düşmelerine de dikkat çeken Kassandra "Küremde gördüklerime inanamadım. Ardından istihareye yattım orada da benzer şeyleri gördüm. Tabiat ana bu yıl biz insanlardan adeta intikam alacak. Doğal afetler birbiri ardına yaşanacak. Can kayıpları çok fazla olacak. Türkiye''de bu doğal afetlerden nasibini alacak. Ama can kaybı olmaması en büyük temennim" diye konuştu.

Dolardaki yükselişe de değinen Kassandra "Devlet dolar kurunu çıkartmamak için elindeki tüm parayı piyasaya sürüyor. Ama taşıma suyla değirmenin dönmeyeceğini de küremde gördüm. Dolar şu an Everest Dağı''nın yamacında bekliyor. Bir dağcı tırmanmaya başlamadan önce nasıl hava durumuna bakıp start verirse dolar da aynı durumda. Ortamı kolluyor. Ben tırmanışa geçeceğini gördüm. Bu ay açıklanacak faiz oranları düşürülürse tırmanış hızlanır. Ama faiz yükseltilirse ufak da olsa dolarda düşüş yaşanır. Faize müdahale olacağını sanmıyorum. Enflasyonun yüzde 36 olduğu bir ülkede faizin bu kadar düşük olması akıllara durgunluk veriyor" dedi.

Uçak, tren, gemi gibi ulaşım araçlarında kaza yaşanacağını da belirten Kassandra "Istihareye yattığımda rüyamda kendimi domates savaşı yapılan bir yerde buldum kendimi. Kamyonlar dolusu domates vardı. Üstlerinde de onlarca kişi. Bu kişiler kamyonun etrafında bulunanlara domatesleri attılar. Aşağıdakiler de onlara yerdeki domatesleri alıp fırlattılar. Bu olay saatlerce sürdü. Bunu ben kanlı kazalara yorumladım" diye konuştu. 

Yaz aylarında seçim de beklediğini tekrarlayan Kassandra "Ben küreme baktığımda Omicron varyantını, doğal afetleri gördüm. Seçime de bir kez daha tanık oldum. Oy kuyruğundaki kişiler kısa kollu giysiler giyiyordu. Otobüslerle oy atmaya gelenleri de gördüm. Be seçimin yaz aylarında yapılacağına eminim. Ama bu hesap kitap işi. Düşünceler bu yönde" dedi.

Yazarın Diğer Yazıları