Emre Akbaba, bakın Galatasaray'dan neden ayrılmış? Flaş açıklama

Emre Akbaba, bakın Galatasaray'dan neden ayrılmış? Flaş açıklama
Galatasaray'dan kiralık olarak geldiği Alanyaspor'da başarılı bir sezon geçiren Emre Akbaba açıklama yaptı

Galatasaray''dan Alanyaspor''a kiralık olarak gelen ve takım kaptanlığı yapan Emre Akbaba, 
Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi''nin düzenlediği panelde açıklamalarda bulundu.

Emre Akbaba, şunları söyledi:

- Galatasaray''da iki tane ağır sakatlık yaşadım. Ondan sonrada bu sene tekrar Alanyaspor’a döndüm. 

- Ben buraya oynamak için geldim. Daha çok oynayıp o ritmi yakalamak istedim. Orada kalsaydım 2 maç oynar, 2 maç oynayamasam bu ritmi yakalayamazdım. 

- Gelmemin ilk nedeni futbolu sevmem. Sakatlıklar beni futboldan çok uzak tuttu.

- 6. sıradayız, ilk 4 sıradaki takımlar Avrupa Kupasına gidebiliyor. Büyük takımlarla da maçımız kalmadı, bizim ayarımızdaki takımlarla maçlarımız var. Önümüzde bir kupa yarı finali var. Aslında Avrupa’ya gitmenin en kolay yolu da Türkiye Kupası''nı almak. İnşallah hem dördüncü bitirip hem Türkiye Kupasını istiyoruz. Alanyaspor’da hedefler bitmez.

- Türk futbolu hakkında değiştirilecek çok fazla şey var. Altyapıdan itibaren başlanılacak şeyler. Altyapıyı değiştirirdim. Altyapıdaki imkanların yeterli olmadığını düşünüyorum. Saha bakımından hocalara verilen değer bakımından. 

- Antalyaspor alt yapısında geçirdiğim 6 aylık dönemde çok eksiklik yaşadım. Bizimle birlikte Almanya’dan gelen birkaç oyuncu vardı. Onların dayanamayıp gittiğini gördüm. Ben devam ettim çünkü çok istekliydim ama bu duruma getirmeleri çok kötü bir durum. O çocuk belki sana çok iyi bir futbolcu olup, çok iyi paralar kazandıracak ama şartlara dayanamadığı için maalesef terk ediyor.

- Galatasaray’da 1 sene sözleşmem kaldı. Tekrar dönüp, tekrar orada oynamak istiyorum.