Kılıçdaroğlu, Çin seferine çıkıyor...

Kılıçdaroğlu, Çin seferine çıkıyor...
Kılıçdaroğlu, Çin seferine çıkıyor...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Çin Komünist Partisinin davetlisi olarak iş adamları ve basın mensuplarından oluşan bir heyetle b

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Çin Komünist Partisinin davetlisi olarak iş adamları ve basın mensuplarından oluşan bir heyetle bugün bu ülkeye gidiyor. Kılıçdaroğlu, 18 Ocak’a kadar sürecek programı kapsamında Pekin, Şanghay ile Urumçi’de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunacak.

 

Kılıçdaroğlu, yeni yılın ilk gezisini Çin’e yapıyor

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6 gün sürecek olan Çin ziyaretine bugün başlıyor. CHP lideri, ziyareti sırasında Pekin, Şanghay ile Sincan Uygur Özerk Bölgesi’nin başkenti Urumçi’de temaslarda bulunacak, Yasak Şehir ve Çin Seddi gibi tarihi yerleri gezecek. Geçen yıl Bosna Hersek, Güney Afrika ve KKTC’yi ziyaret eden Kılıçdaroğlu, bu yılın ilk gezisini Çin Halk Cumhuriyeti’ne gerçekleştirecek. Çin Komünist Partisi’nin davetlisi olarak iş adamları ve basın mensuplarından oluşan heyetle bu ülkeye gidecek Kılıçdaroğlu, Pekin, Şanghay ile Uygur Özerk Bölgesi’nin başkenti Urumçi’de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunacak. Çin Ulusal Halk Meclisi ile Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi’ni ziyaret etmesi planlanan Kılıçdaroğlu, Çin Uzay Teknikleri Araştırma Akademisi’ne gidecek.