Erdoğan Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı: SSK'nın başındaydın. Çık da de ki bu hastaneyi de ben yaptım

Erdoğan Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı: SSK'nın başındaydın. Çık da de ki bu hastaneyi de ben yaptım
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "Kaç tane hastane yaptın?" diye sordu. Erdoğan, "Sayın Kılıçdaroğlu; sen bu ülkede SSK'nın başındaydın, çıkıp de ki 'şu hastaneyi de ben yaptım, ben bitirdim" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’daki ATO Congresium’da düzenlenen AKP''nin 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’nda toplanan kalabalığa açıklamalarda bulundu.

Konuşmasının bir bölümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, "Sayın Kılıçdaroğlu, sen bu ülkede SSK''nın başındaydın. Çık da de ki şu hastaneyi de ben yaptım, ben bitirdim de." ifadelerini kullandı.

Erdoğan''ın, Kılıçdaroğlu’na yönelik sözleri şu şekilde:

“Sayın Kılıçdaroğlu, sen bu ülkede Sosyal Sigortalar Kurumu’nun (SSK) başındaydın. Çık da de ki şu hastaneyi de ben yaptım, ben bitirdim de. Zaten Sayın Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürlüğü’ndeki o kurumu çökertmesi yeter. Toplu Konut İdaresi’nden milletimiz konut almaya hazırsa evet, Çevre Şehircilik Bakanlığımız olarak süratle bu konutları yaparak milletimizin satın almasına sunacağız. 2023’ün ilk çeyreğinde TOGG otomobilimizi yollarda görmeye başlayacağız.”

Öte yandan Erdoğan’ın, Kılıçdaroğlu’nun hedef alan açıklamasının ardından SGK’ın hastane yapmak gibi bir görevinin olup olmadığı ise sosyal medyada tatışma konusu oldu.

İlgili Haberler