Gündemi değiştirecek iddia. Berat Albayrak'tan intikam adımı

Gündemi değiştirecek iddia. Berat Albayrak'tan intikam adımı
Karar gazetesi yazarı Akif Beki, Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'ın yeni çıkacak olan kitabında gündeme oturacak bazı konuları yazacağını açıkladı.

Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak''ın kitap yazacağına dair tartışmalar kamuoyunda farklı görüşleri beraberinde getirdi.

Karar gazetesi yazarı Akif Beki, Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak hakkındaki "Berat Bey''in '' dolar'' mesajı kime?" yazısıyla dikkat çekti.

Yazısında Berat Albayrak''ın yazacağı kitapta doların yükselişi üzerinden bilinmeyen bazı gerçeklerin anlatılacağını söyleyen Akif Beki, "Bir intikam şaheseri olacak yani. Kim mi söylüyor? Albayrak’ın babası Sadık Albayrak. Derdi birilerinin kulağına kar suyu kaçırmak mıdır, artık nedirse, bu tehditkar detayları da tellal takımından bir ulak vasıtasıyla adresine ulaştırıyor. ‘Duymayan kalmasın’ der gibi" dedi.

Akif Beki''nin Berat Albayrak yazısından bir bölüm şu şekilde:

"Berat Albayrak, yeri yerinden oynatacak bir kitap yazıyormuş. Adı, “At izi it izi” gibi bir şey olabilirmiş.

Ayrıca “yüzünü kıbleye, sırtını dolara yaslayan” bir kitle varmış. Ve bunlar, ilk günden beri Albayrak’a düşmanlık ediyorlarmış. Kitap, onların ipliğini de pazara çıkaracakmış.

Bir intikam şaheseri olacak yani.

Kim mi söylüyor? Albayrak’ın babası Sadık Albayrak. Derdi birilerinin kulağına kar suyu kaçırmak mıdır, artık nedirse, bu tehditkar detayları da tellal takımından bir ulak vasıtasıyla adresine ulaştırıyor. ‘Duymayan kalmasın’ der gibi.

İlgili Haberler