Erdoğan'ın danışmanı Kavakçı: Erdoğan halifemiz

Erdoğan'ın danışmanı Kavakçı: Erdoğan halifemiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Danışmanı Mariam Kavakçı, "Halifemiz Erdoğan" paylaşımı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Danışmanı, AKP’li Merve Kavakçı’nın kızı Mariam Kavakçı, Instagram hesabından “Halifemiz Erdoğan” paylaşımı yaptı.

Mariam Kavakçı, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun afişinin bulunduğu fotoğrafa da çarpı işareti koydu. Kavakçı, Instagram hesabından yaptığı peş peşe paylaşımlarda şunları kaydetti:

“Din düşmanları, teröristler ve vatan hainleriyle yan yana duran kimseye hakkımız helal değil. Yok, olacaksınız hepiniz çok yakında. İyi ki varsın RTE.”

Kavakçı başka bir paylaşımında da “Halifemiz Erdoğan” ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE DOKTORLARI HEDEF ALMIŞTI

Mariam Kavakçı, Konya''da Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya''nın görevi başında katledilmesinin ardından Türkiye genelinde iki gün grev kararı alan sağlık emekçilerini  hedef almıştı.

''İÇKİLERİNE LAF ETTİRMEYEN DOKTOR ARKADAŞLAR...''

Mariam Kavakçı daha önce Instagram hesabından doktorları hedef alan paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İçki, şiddet ve insan ölümlerinin önde gelen sebeplerinden olmasına rağmen içkilerine laf ettirmeyen doktor arkadaşlar masum hastaları mağdur ederek şiddeti protesto etmeye karar vermişler. Böyle yaparak ne değişecek acaba?"

“AYIPLIYORUM DOKTORLARI”

Grev kararı nedeniyle kendisine ulaşan mağdurlar olduğunu öne süren Kavakçı, "Ayıplıyorum böyle doktorları, Allah ıslah etsin" paylaşımı yaptı.

Kavakçı, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı''nın da yer aldığı bir fotoğrafı #TTBkapatılsın etiketi ve "Bunlar doktorsa, sizin gibi doktorlar olmaz olsun" yorumuyla paylaşılan bir mesajı da paylaştı.

KAVAKÇILAR CUMHURBAŞKANLIĞI KADROSUNDA

Kuala Lumpur Büyükelçisi olan Merve Kavakçı''nın kızı olan Mariam Kavakçı Cumhurbaşkanlığı danışmanı olarak saray kadrosunda.

Merve Kavakçı’nın kız kardeşi Ravza Kavakçı ise AKP İstanbul Milletvekili.

Merve Kavakçı’nın diğer kız kardeşi Elif Kavakçı da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın moda tasarımcısı.

İlgili Haberler