Bizim Saray'da kullanılan İngilizlerin sarayındakinden daha pahalı. Turhan Çömez açıkladı. İşte İngiltere'deki şeker fiyatları

Bizim Saray'da kullanılan İngilizlerin sarayındakinden daha pahalı. Turhan Çömez açıkladı. İşte İngiltere'deki şeker fiyatları
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eskiden en yakınlarından doktor ve eski AKP milletvekili Turhan Çömez sosyal medya sitesi Twitter'dan yaptığı paylaşımla ekonomimizin geldiği noktayı özetledi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski doktoru ve eski AKP Milletvekili Turhan Çömez sosyal medya sitesi Twitter üzerinden bir fotoğraf paylaştı. 

Paylaştığı fotoğraf İngiltere''deki bir marketin şeker reyonuna aitti. Çömez fotoğrafla birlikte yazdığı yazıda ise TÜRKŞEKER’e ait fabrikaların satıldığını, yerlerine AVM ve konut yapıldığını; geçtiğimiz aylarda ise yaklaşık 400 bin ton şeker ithal edildiğini hatırlatarak bugün Saray''da tüketilen şekerin İngiltere Kraliyet ailesine ait olan Buckingham Sarayı''nda tüketilen şekerden daha pahalı olduğunu belirtti.

İŞTE FİYATLAR

Fotoğrafta şekerin 3 farklı ebatta satıldığı görülüyor. 1 kilogramlık şeker paketinin tanesi 0,99 pound iken 1 kiloluk 15 şekerin olduğu kutunun ücreti 11,99 pound.

2 kilogram şeker paketinin tanesi 2,29 pounddan satılırken 6x2''lik kutu şekerin ücreti ise yine 11,99 pound.

Son olarak 5 kilogramlık şeker paketinin adedi ise 5,49 pound.

İlgili Haberler