Erdoğan’ın ziyaret ettiği başkan 4 gün sonra korona nedeniyle izolasyona girdi

Erdoğan’ın ziyaret ettiği başkan 4 gün sonra korona nedeniyle izolasyona girdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz Cuma Rize’de ziyaret ettiği Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer korona temaslısı olduğu şüphesiyle izolasyona alındı.

Gazete Rize’de yer alan habere göre, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, AK Parti Olağan Rize Kongresi öncesi temaslı olduğu şüphesi ile izolasyona alınınca il kongresine katılamadı. Özer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Temaslı şüphesiyle izolasyondayım. Bu yüzden il kongremizi TV den izliyorum. Bu onurlu davanın bayrağını taşımaya devam edecek olan il başkanımız İshak Alim ve ekibini tebrik ediyor. Başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN ZİYARET ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz Cuma günü Rize’ye gitmiş Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, Erdoğan’ı makamında ağırlamıştı.

Özer, izolasyona alındığını söylemesinden 4 gün önce gerçekleştirilen ziyaret için yine sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğrafını paylaşarak “Dünya lideri Cumhurbaşkanımız belediyemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN''a teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam.” ifadelerini kullanmıştı.