Bomba iddia: Galatasaray Okan Buruk'un yerine hoca arıyor

Bomba iddia: Galatasaray Okan Buruk'un yerine hoca arıyor
Erman Toroğlu, Kayseri'de yenilen Galatasaray'ı eleştirdi, teknik direktör Okan Buruk'la ilgili de çarpıcı bir iddia ortaya attı

Galatasaray''ın Kayserispor''a yenildiği maçı A Spor''da değerlendiren Erman Toroğlu, çarpıcı ifadeler kullandı.

Toroğlu''nun konuşmalarından öne çıkan bölümler şöyle:

- Kayserispor karşısındaki takımı Galatasaray olarak görmese bugün 5 atardı. Galatasaray''da mücadele yok, kaçak dövüşüyorlar.

- Okan Buruk takıma 3 gün izin vermiş. Arkadaş senin Avrupa''n yok bir şeyin yok ne izni veriyorsun oyunculara? 

- Olay tamamen Okan Buruk''ta, istenileni veremiyor şu ana kadar. Futbolcuların hiçbir bağlantısı yok birbiriyle. Çok net görünüyor.

- Kayserispor takımında herkes birbirinin açığını kapatıyor. Galatasaray''da yok böyle bir şey. Icardi''ye bakıyorum, 90 dakika sahada kalmış. Ne yaptı 90 dakika sahada kalacak?

- Galatasaray takımının içinde bir huzursuzluk var. Bu takıma bir üst akıl lazım.

- Galatasaray yönetiminin yurt dışında bazı isimlerle görüşmeler yaptığı dedikoduları kulağıma geldi. Ben duyduysam Okan Buruk da duymuştur.

- Bugün yedek kalan Kerem demeyecek mi ''Ben kötüyüm de diğerleri daha mı iyi'' diye? Barış Alper mesela çok mu iyi oynadı? Golde de sağa sola çarptı kaleye girdi top.

- Kayserispor, bugün farkı arttıramadıysa karşısında isim olarak Galatasaray olduğu içindir. Maçı 3-0 getirebileceklerine inanmadılar. Yoksa en az 5 atarlardı bugün.

İlgili Haberler