Esenler Otogarı'nda iğrenç tuzak. İş arayan kızı kandırıp hayatını kararttı

Esenler Otogarı'nda iğrenç tuzak. İş arayan kızı kandırıp hayatını kararttı
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'na iş aramak için giden 18 yaşındaki genç kız, burada bir adamla tanıştı. İkili bir süre muhabbet etti. Adam bir süre sonra genç kıza, iş bulması konusunda yardımcı olacağını söyleyerek kaldığı metruk boş odaya götürdü. 30 yaşındaki Sedat S. kandırdığı kıza iddialara göre, zorla uyuşturucu madde içirdi. Uyuşturucunun etkisine giren kıza da zorla sahip oldu.

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in özel haberine göre, 18 yaşındaki E.K., 16 Kasım günü 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'na gitti.
Otobüslerde çalışmak için iş aramaya başlayan genç kız, otogarda yaşantısını sürdüren 30 yaşındaki Sedat S. ile karşılaştı.
Küçük kıza yardımcı olabileceğini söyleyen Sedat, E.K.'yi otogarda kalmakta olduğu A2 kule 3. kattaki metruk boş bir odaya götürdü.
İddiaya göre Sedat S. burada uyuşturucu madde kullandı. Ardından küçük kıza da zorla uyuşturucu madde kullandırdı.
POLİSLER BULDU
Uyuşturucunun etkisinde olan küçük kız burada cinsel istismara maruz kaldı.
Baygınlık geçiren E.K., ertesi gün otogarda yapılan denetimler sırasında yerde yarı çıplak ve üzerinde battaniye örtülü şekilde fark edildi.
Polise haber verilmesi üzerine genç kız bulunduğu yerden çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.
Hayatının kabusunu yaşayan genç kız, kendisine uyuşturucu içirdikten sonra zorla birlikte olduğunu iddia ettiği Sedat S.'den şikâyetçi oldu.
Genç adam, ifadesinde suçlamayı kabul etmedi.
UYUŞTURUCU MADDE İÇİRDİ 
Edinilen son dakika bilgisine göre, savcılık yürütülen soruşturma sonunda, adli kontrol ile serbest bırakılan genç adam hakkında iddianame düzenledi.
Hazırlanan iddianamede, genç kıza uyuşturucu madde kullandırarak beden ve ruh bakımından kendisini savunmayacak durumda olduğu sırada kendisiyle zorla cinsel istismarda bulunduğu yine uyuşturucu madde etkisinde olan E.K.'nin olay yerinden ayrılma ve kendisine engel olma hürriyetine engel olarak üzerine atılı suçları işlediği anlatıldı.
25 yıla kadar hapsi istenen genç adam, ilerleyen günlerde Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

 

otogar.jpg