Edibe Muriç transfer ateşini yaktı! Heyecanlandıran paylaşım

Edibe Muriç transfer ateşini yaktı! Heyecanlandıran paylaşım
Lazio'da kendisinden beklenen patlamayı yapamayan Kosovalı golcü Vedat Muriç Fenerbahçe'ye geri dönebilir...

Fenerbahçe''nin peşinde olduğu eski golcüsü Vedat Muriqi''in eşinden Sarı-Lacivertli taraftarları heyecanlandıran bir paylaşım geldi. İşte detaylar... 

Fenerbahçe, Galatasaray ile kıyasıya bir yarış içerisine girdiği Vedat Muriqi transferini 7 Temmuz 2019''da resmen açıklamıştı. Geldiği sezon 17 gol atmayı başaran Kosovalı golcü, sezon sonu ise 17.5 milyon Euro bedelle İtalyan ekibi Lazio''ya transfer olmuştu. Fenerbahçe ise Vedat''tan gelen rekor parayla 20 transfer yaparak sezona şampiyonluk parolasıyla girmişti.



Ancak geride bıraktığımız sezonda Sarı-Lacivertliler ligi 3. bitirerek, Vedat Muriqi de Lazio''da sadece 2 gol atarak hayal kırıklığı yarattılar. Enner Valencia dışında Mbwana Samatta, Mame Thiam ve Papiss Cisse''den beklediği verimi alamayan Fenerbahçe eski golcüsü için yeniden girişimlere başladı.

İŞTE VEDAT MURİÇ TRANSFERİ İLE İLGİLİ AKTARILAN BİLGİLER

Vedat Muriqi, Lazio''da istediği havayı bulamadı. Fenerbahçe onu çok istiyor. Bence Muriqi de Fenerbahçe''yi çok istiyor. Muriqi''in maksimum kiralanma ihtimali olabilir. Lazio''nun bakış açısını biliyorum. Fenerbahçe, Lazio için bir numara değil. Çünkü bir oyuncuyu alıp geri verdiğinizde oyuncunun değerini düşürmüş olursunuz. Lazio bunu yapmaz. O yüzden kiralama konusunda Fenerbahçe iyi bir seçenek değil Lazio için. Onlar da öyle düşünüyor zaten."  

Türkiye''ye geri dönmek istediği ifade edilen Vedat Muriqi''in eşi Edibe Muriqi''ten de heyecanlandıran paylaşım geldi. Edibe Muriqi, Lazio''da şans bulamayan Kosovalı futbolcuyu tekrar Fenerbahçe''de görmek isteyen taraftarlara şu sözlerle yanıt verdi:



"Durmadan, bıkmadan, vazgeçmeden sürekli mesaj atıyorsunuz. İnşallah bir gün "dileğimiz" gerçek olur. Teşekkürler."

Edibe Muriqi''in bu paylaşımı transferin olumlu yönde ilerlediği şeklinde yorumlandı.