Eski Bakan, balıktan korona virüs bulaşmadığını kanıtlamak için bunu yaptı

Eski Bakan, balıktan korona virüs bulaşmadığını kanıtlamak için bunu yaptı
Güney Asya ülkelerinden Sri Lanka’da eski Balıkçılık Bakanı Dilip Wedaarachchi balıkların korona virüs bulaştırmadığını kanıtlamak için canlı yayında çok ilginç bir harekete imza attı. Eski bakan, canlı yayında çiğ balık yedi.

Sri Lanka’da balıkların insanlara korona virüs bulaştırmadığını ikna etmek için ilginç bir yönteme başvuruldu. Sri Lanka’da eski Balıkçılık Bakanı ve milletvekili Dilip Wedaarachchi, ​ başkent Colombo’da düzenlediği basın toplantısında balık tüketimindeki düşüşü, balıkların insanlara korona virüs bulaştırmasına bağladı.

CANLI YAYINDA ÇİĞ BALIK YEDİ

İddialara tepki gösteren Wedaarachchi, ​balıklaırn isanlara korona virüs bulaştırmayacağını kanıtlamak için canlı yayında çiğ balık yedi. Ülkede, korona virüs salgınının ardından Merkez Balık Pazarı kapanmak zorunda kaldığı için on binlerce ton balığın satılamadığı belirtildi.

"KORKMAYIN KORONA VİRÜSTEN ENFEKTE OLMAYACAKSINIZ"

Basın toplantısında çiğ balık yiyen, Wedaarachchi “Bu balığı size göstermek için getirdim. Bu balığı yemeleri için bu ülkenin insanlarına çağrıda bulunuyorum. Korkmayın. Korona virüsten enfekte olmayacaksınız” dedi.