Eski Beşiktaşlı Marcelo’ya pankart şoku!

Eski Beşiktaşlı Marcelo’ya pankart şoku!
Bir dönem Beşiktaş forması giyen Marcelo, bir taraftarın açtığı pankarta sert tepki gösterdi. "Marcelo kulübü terk et" yazılı pankartla sahaya girmeye çalışan bir taraftara takımın diğer oyuncuları da müdahale etmeye çalışınca saha karıştı.

Beşiktaş’tan Lyon’a transfer olan ve taraftarla yıldızı barışmayan Marcelo, pankart şoku yaşadı. Şampiyonlar Ligi’ndeki Leipzig maçının bitmesinin ardından bir taraftar, “Marcelo kulübü terk et” yazılı bir pankartla sahaya girdi. Lyon oyuncularının ve stat görevlilerinin araya girmesiyle saha bir anda karıştı. Güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle olay yatıştı.

Devler Ligi’nde grup aşamasının son haftasında Lyon sahasında Alman temsilcisi RB Leipzig’i ağırladı. Gol düellosuna sahne olan mücadele 2-2 berabere sona erdi.

5df082365542800478f0ec4c.jpg

Lyonlu bir taraftar Leipzig maçının hemen ardından üzerinde eşek fotoğrafı olan ve “Marcelo kulübü terk et” yazılı bir pankartla sahaya girdi. Sezon başından bu yana taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan Marcelo’ya yapılan şok hareket bir anda sahanın karışmasına neden oldu.

Takım kaptanı Depay açılan pankartın ardından koşarak taraftara tepkisini gösterdi ve onu saha dışına itti. Ardından eski Galatasaraylı Denayer de olay yerine gelerek taraftarlara tepki gösterdi. Güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle olaylar yatıştırıldı.

Bu esnada eski Beşiktaşlı Marcelo’nun tribünlere ise yaptığı el harekete kameralara takıldı. Marcelo’ya yapılan bu çirkin saldırının ardından ise Beşiktaş taraftarı harekete geçti ve destek mesajları yolladı. Maçın ardından konuyla ilgili açıklamalar yapan Lyonlu futbolcular çok sinirli olduklarını ifade etti.

5df0762d66a97c8105f2f24f.jpg

DEPAY: AİLELERİMİZE HAKARET EDEN TARAFTARLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Olaya ilk müdahale edenlerden biri olan kaptan Depay maç sonu yaptığı açıklamada: Bana bak! Ne görüyorsun? Öfke? Öfkeli biriyim, kızgınım. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Bir takımın taraftarı tarafından desteklenmediğini bilerek oynaması çok zor.Bizden ne bekliyorsunuz? Ailelerimize hakaret eden taraftarlara teşekkür ediyoruz! İyi sonuç alınan bir maçtan sonra stadınızda taraftarınızla bunu kutlayamazsanız burada oynamak hiç mantıklı gelmiyor. Takım olarak bütün futbolcularımıza inanıyoruz”

5df0762cae298bfb38913d1b.jpg

KULÜP BAŞKANI: TARAFTAR GRUPLARI İLE GÖRÜŞECEĞİM

Olayın ardından Lyon kulüp Başkanı Aulas bir açıklama yaparak; “Depay ne kadar iyi bir kaptan olduğunu gösterdi ve yapabileceğini yaptı. Marcelo karşıtı pankartı açan taraftarın videosu elimizde. Gidip onunla ve taraftar grupları ile görüşeceğim. Bunlar bizim kabul edemeyeceğimiz şeyler. 32 yıldır bu işteyim. Bugün Lyon, Şampiyonlar Ligi’nin eleme turlarında 12. kez yükselmeye hak kazandı. Tabii ki oyuncular bu kaba saldırının dolayı üzgünler. Ben de üzgünüm.” dedi.