Eski çamaşırlar ortaya dökülünce Ahmet Hakan reklama gitti. Canlı yayında FETÖ kavgası

Eski çamaşırlar ortaya dökülünce Ahmet Hakan reklama gitti. Canlı yayında FETÖ kavgası
CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında gazeteciler Şaban Sevinç ve Abdulkadir Selvi arasında çok sert bir tartışma yaşandı. Şaban Sevinç'in Abdülkadir Selvi'ye Pensilvanya ziyaretini hatırlatması üzerine tansiyon yükseldi. 

CNN Türk''te Ahmet Hakan''ın sunduğu Tarafsız Bölge programında gazeteciler Şaban Sevinç ve Abdulkadir Selvi arasında, Selvi''nin terör örgütü FETÖ lideri Fethullah Gülen''e yaptığı ziyaret hatırlatılması üzerine çok sert tartışma yaşandı. Prorgamın sunucusu Ahmet Hakan yaşanan tartışma sonrası reklam arası vermek zorunda kaldı.

Abdulkadir Selvi''nin Şaban Sevinç''i suçlayarak kullandığı "Darbe konusundaki rahatsızlıklarını ben bilirim bunların. Nerede darbe, muhtıra oldumu, bir yerden kaşınmaya başlarlar" sözlerine Ahmet Hakan "Şaban onlardan değildir" diyerek tepki gösterdi.

Şaban Sevinç de "Abdulkadir Selvi çok yanlış konuşuyor. Pensilvanya''ya gidip Fethullah Gülen''in elini öpmesinin, eteğinin dibinde oturmasının hesabını versin. Burada saçma sapan konuşmasın" diyerek Selvi''ye yeniden FETÖ lideri Fethullah Gülen''e yaptığı ziyareti hatırlattı.

Şaban Sevinç ve Abdulkadir Selvi arasında yaşanan Fethullah Gülen ziyareti tartışması devam edince programın sunucusu Ahmet Hakan canlı yayını keserek reklam arası vermek zorunda kaldı.

İlgili Haberler