Eskişehir'deki aile katliamında yeni gelişme

Eskişehir'deki aile katliamında yeni gelişme
Eskişehir'de 16 Şubat günü yaşanan aile katliamı kan dondurdu. Emek Tokkal, Ali Tokkal ve 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk evlerinde bıçaklanmış halde ölü bulundu. Olaya ilişkin gözaltına alınan 3 kişi için ek gözaltı süresi alınırken, soruşturmada gözaltına alınanların sayısı 13'e yükseldi.

 

Olay Eskişehir''in Odunpazarı ilçesi Deliklitaş Mahallesi Hamamyolu Caddesi’ndeki bir apartmanın 5’nci katında yaşandı. İlkay Tokkal ile ikinci evliliğini yapan Emel Tokkal''ın İzmir''de yaşayan kızı Beyzanur Kayaalp, geçen salı günü annesine telefonla ulaşamayınca polisi arayarak ihbarda bulundu. Tokkal ailesinin evine giden polis ekipleri kapının kapalı olması üzerine çilingir yardımıyla içeri girdi. İlkay Tokkal (42), eşi Emel Tokkal (41) ve 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. İlkay Tokkal’ın 7, Emel Tokkal ve Doruk’un 3’er kez bıçaklandığı belirlendi. 

İlkay-Emel çifti ve çocukları Ali Doruk otopsi işlemlerinin ardından gözyaşlarıyla Asri Mezarlığı’nda yan yana toprağa verildi.

Cinayete ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında çevredeki MOBESE ile güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye alındı. Polis ekiplerince evde yapılan incelemede İlkay Tokkal’ın eşi ve oğlu ile beraber geçen salı akşamı cep telefonu dükkanını kapattıktan sonra eve geldikleri, yemek sipariş verip yedikleri ve kapıda herhangi bir zorlama olmadığı tespit edildi. Bunun üzerine katil zanlısının tanıdık biri olma ihtimali üzerinde duruldu. Polis, apartmanın giriş katında iş yerleri bulunan çiftin komşuların ifadesini aldı

GÖZALTI SAYISI 13’E YÜKSELDİ

Polis ekipleri, İlkay Tokkal''ın ilk eşinden olan 19 yaşındaki oğlu Buğra Can Tokkal ile eski çalışanı Mehmet Şerif B. ve esnaf komşusu Ersin D.''nin de aralarında olduğu 9 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin sorguları devam ederken soruşturmayı genişleten polis ekipleri, cinayet ile bağlantısı olabileceği düşünülen 4 kişiyi daha gözaltına aldı. Böylece cinayete ilişkin gözaltı sayısı 13''e çıktı.

İlgili Haberler