Eyvah, eyvah korkulan oluyor, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı... Bakan açıklıyor ama dinleyen yok... Herkes sokakta rekor artış oldu

Eyvah, eyvah korkulan oluyor, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı... Bakan açıklıyor ama dinleyen yok... Herkes sokakta rekor artış oldu
Bakan Koca, korona virüste son durumu açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 25 Ağustos tarihine ait Türkiye'deki korona virüs hasta ve vefat sayısını açıkladı. Bakan Koca'nın açıkladığı veriye göre Türkiye'de bugün bin 502 yeni hasta tespit edildi, 24 kişi ise hayatını kaybetti.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün toplamda 6.5 milyon test sayısını geçtik. Yeni tespit edilen 1.500’den fazla hastamız var. Yeni hasta sayısını düşürmek mücadelemizin en önemli hedefi. Bu hedefe katkı için tedbirlere uyum şart. Sonunda yenilen virüs olacak" dedi.  

kocae.jpg

ERDOĞAN TOPRAK: SORUMLUSU KİM?

Öte yandan, Türkiye'de korona virüs vaka sayılarının yeniden yükselmesinin ardından iktidardan yapılan açıklamalara tepkiler sürüyor. 

CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, yaptığı açıklamada duruma tepki göstererek, "Bilimsel uyarılara rağmen LGS-YKS’yi öne çekerek Haziran’da ‘Hızlı ve Erken Normalleşme’ye geçen, düğün salonlarını ve düşük faizli tatil kredisiyle borçla tatil kampanyası açan iktidar, şimdi ‘Düğünler, plajlar felaket, korona yayılıyor’ diyerek halkı suçluyor! Sorumlusu kim?" mesajını paylaştı.

teprak-ic.jpg