Fahrettin Yokuş: "İçişleri Bakanlığına güvenmiyorum"

Fahrettin Yokuş: "İçişleri Bakanlığına güvenmiyorum"
İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, gazetemiz yazarlarından Yavuz Selim Demirağ’a düzenlenen saldırı sonrası İçişleri Bakanlığına tepki göstererek ,“Ben İçişleri Bakanlığına güvenmiyorum, vatandaş olarak bana bu güveni vermiyor” dedi.

Türkiyem TV’de katıldığı ‘Gündem Özel’ programında konuşan İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Yavuz Selim Demirağ’a yapılan saldırının konuşulduğu dakikalarda “AKP’li değilseniz kendi güvenliğiniz için önleminizi alın” dedi.

Murat Özbülbül ve Engin Öktem’in moderatörlüğünde gerçekleşen, Yeniçağ gazetesi yazarı Selcan Taşçı Hamşioğlu ve Hulki Cevizoğlu’nun da konuk olduğu programda İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş Yavuz Selim Demirağ’a yapılan saldırının detaylarının konuşulduğu sırada İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Müdürlüğü’ne sert çıktı.

Konuşmasına “Madem gazeteciler, yazarlar konuşamıyor izin verin ben konuşayım” diyerek başlayan Yokuş, “Ben İçişleri Bakanlığına güvenmiyorum, vatandaş olarak bana bu güveni vermiyor, Emniyet Müdürlüğü’de aynı şekilde” dedi.

İçişleri Bakanlığı ve Emniyet güçlerinin artık bağımsız karar verme becerisinin kalmadığını belirten Yokuş, “AKP’li, AKP yandaşı veya AKP’ye oy veren MHP’li değilseniz kendi önleminizi alın” diyerek ekledi.

İlgili Haberler