Yavuz Selim Demirağ'a ziyaretçi akını

Yavuz Selim Demirağ'a ziyaretçi akını
Evinin önüne kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğrayan gazetemiz yazarı Yavuz Selim Demirağ'a destek çığ gibi büyüyor. Hastanede tedavisi süren Demirağ'ı çok sayıda gazeteci ve siyasetçi ziyaret etti.

Gazetemizin yazarı Yavuz Selim Demirağ'a evinin önünde uğradığı saldırı sonrası yoğn destek ve geçmiş olsun mesajları geldi. Hastanede tedavisinin sürdüğü Demirağ'ı İYİ Parti'nin tüm milletvekilleri, eski bakan ve milletvkili Namık Kemal Zeybek ve Yeniçağ gazetesinin tüm yazarları ziyaret etti. 

"DEMİRAĞ'IN HERKESE SELAMI VAR"

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, dün gece evinin önünde saldırıya uğrayan Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirdiği ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Ergun, "Alçakça saldırı sonucu yaralanan Gazeteci Yazar Tv programcısı Dostumuz sayın Yavuz Selim Demirağ'ı GATA da ziyaret ettik. Sağlık durumu gayet İYİ herkese selamları var." açıklamasında bulundu.

İşte Metin Ergun'un o paylaşımı:

ziyaretci.jpg

"BAŞINA GELENİN ARKASINDA FETÖ MÜCADELESİ VAR"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray da Yavuz Selim Demirağ'ı ziyaret ederek sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. 

Demirağ'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiğini belirten Çıray, "Bana göre başına gelenin arkasında vazgeçmediği Fetö mücadelesi var" açıklamasında bulundu

Aytun Çıray, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Değerli gazeteci Yavuz Selim Demirağ'ı ziyaret ettim. Geçmiş olsun diledim. Şans eseri beyin kanamasına dönüşmemiş. Aldığım bilgilere göre görüntüler polisin elindeymiş. Bu durumda yakalanmaları an meselesidir. Bana göre başına gelenin arkasında vazgeçmediği Fetö mücadelesi var.

ciray-005.jpg

"DEMOKRASİYİ SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Saldırıya uğrayan Yavuz Selim Demirağ'a bir ziyaret de CHP'li Aylin Nazlıaka'dan geldi.

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Nazlıaka, Evinin önünde 7 kişinin beyzbol sopalarıyla saldırdığı Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundum. Ülkemizde linç kültürünü yaygınlaştırmaya ve faili belli saldırıları Aklamaya çalışanlara inat, bizler demokrasiyi savunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

nazlakaaa.png

Yeniçağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ, Türkiyem TV’de Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel ile yaptığı program sonrası vine girmek üzereyken arkasından gelen yaklaşık 5-6 kişilik grubun sopalı saldırısına uğradı. Demirağ'ın başına ve yüzüne sopalarla vuran saldırganlar, kullandıkları Doblo model araçla olay yerinden kaçtılar. Öte yandan saldırının ardından yapılan incelemede araca ait plakanın ise çalıntı olduğu ortaya çıktı.

Demirağ, uğradığı saldırı sonrasında ailesi tarafından GATA'ya kaldırıldı.

İlgili Haberler