Eğer ahlaklı bir adamsan bu sorularıma cevap ver

Eğer ahlaklı bir adamsan bu sorularıma cevap ver
CHP lideri, partisinin grup toplantısında Erdoğan'a yüklendi: Urla'daki villalar geçen yıl bile yoktu. Kızının konuşmalarını yayınlamak istemiyorum! 'Havuzu şöyle yapacaksın, tuvaleti böyle yapacaksın' diyor. 2 villa uğruna devletin valisini sattın! Zaten

Eğer ahlaklı bir adamsan bu sorularıma cevap ver

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Urla'daki villalar konusunda Başbakan Tayyip Erdoğan'a yüklenen Kılıçdaroğlu, "Villayı yapan adam, 'o villalar 35 yıldır orada duruyor'diyor. Google'a girip baktık o villara geçen yıl bile yok  Ne yapacaksın bu kadar villayı" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e de üstü kapalı mesaj veren CHP lideri, şöyle konuştu: "Cumhurbaşkanı yasaları onaylamaya hazırlanıyormuş. Kendisine sorulunca 'görevdeyim'demişti. Eğer görevdeyseniz anayasanın gereğini yapacaksınız. Bunu yapmıyorsanız 'görevdeyim'demeyeceksiniz. 'Ben birinin emrindeyim'diyeceksiniz. Fezlekeler geldi bakanlarla ilgili olarak ve fezlekeler geri gönderildi. HSYK'yı düzenleyecekler yolsuzluk dosyalarını engellemek için sansür getirecekler. Peki o fezlekelerde ne vardı. Zafer Çağlayan hakkında 28 kez toplam 52 milyon dolar rüşvet almaktan iddianame var. Muammer Güler, 10 kez toplam 10 milyon dolar. Egemen Bağış, içlerinde en mütevazı olan o. Ötekiler paraları çuvalla götürürken ona çikolata kutusunda getirmişler. 3 kez 1,5 milyon dolar." 
Erdoğan'ın Kabataş ile ilgili bir yalan söylendiğini savunan CHP lideri, "Kavga dövüş hiçbir şey yok. Olmayan bir olayı, varmış gibi gösterdi. Nerede yara var, dizin üstünde. Hani yerlerde sürüklenmişti, 100 kişi saldırmıştı üzerine. Utan utan, boyundan utan" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın "Her soruya verilecek cevabımız var" dediğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Eğer ahlaklı bir adamsan bu sorularıma cevap ver. Cevaplar mı, cevaplayamaz. Her biri demir leblebi gibi hangisini cevaplayacak.

- Bir bakana 700 bin liralık saati paralele devlet mi verdi.

- Ayakkabı kutusundaki 4,5 milyon doları paralel devleti mi koydu
- Bakan çocuklarının yatak odalarına senin boyunda kasaları paralel devlet mi koydu.

- O kasaların içindeki milyon dolarları paralel devlet mi yerleştirdi.

- Yatak odalarındaki para sayma makinelerini paralel devlet mi koydu.

- Ailece Zarrab'ın uçağına binip Umre'ye sizi paralel devlet mi götürdü.

- 4 bakan adı yolsuzluğa bulaşınca istifa etti. O 4 bakanı paralel devlet mi istifa ettirdi.

- Senin lehine deklarasyon imzalanmasını paralel devlet mi istedi.

- Kendine özel medya oluşturmak için bir havuz oluşturdun. 630 milyon dolarlık havuzu paralel devlet mi kurdu.

- Oğlun Türgev diye bir vakıf kurdu. O vakfı paralele devlet mi kurdurdu.

- İki villaya valiyi satmanı senden paralele devlet mi istedi.