Orhan Yıldırım'dan bomba Sergen Yalçın yazısı

Orhan Yıldırım'dan bomba Sergen Yalçın yazısı
Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım, geçen sezon öve öve bitiremediği Sergen Yalçın'ı bu sezonun suçlusu ilan etti. 

Aslında neler oluyor

Fanatik Gazetesi''nin yazarı Orhan Yıldırım, bugün "Sergen hocanın günahları" başlıklı dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Yıldırım, Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig''de istenilen sonuçları alamayan Beşiktaş''ta kötü gidişin nedenlerini tek tek sıraladı.

Orhan Yıldırım, Beşiktaş''ta en büyük eksikliğin Beşiktaş Ruhu olduğunu belirtti.

İşte Orhan Yıldırım''ın yazısı: 

"Bugüne kadar hocanın genelde artı yönlerini yazdık. Geçen sezon alınan iki kupada büyük pay hocanındı. Dar kadroya rağmen sahaya sürdüğü 11, sonradan yaptığı hamleler ile çok maç aldı. Oyun içinde, skora ve rakibe göre taktiksel dokunuşlar yaptı. Bu sezon ise tam tersi durum var. Kaybedilen maçlarda, verilen puanlarda ana pay hocanın. Zengin kadroya rağmen 11 tercihleri felaket. Ne oynadığı, kaç numaralı bölgenin oyuncusu belli oymayan Kenan’ı, Batshuayi yerine santrfor yaptı! Sergen hoca gibi üst düzey birinin bunu yapmasının altında başka şeyler olmalı! Süper Lig’i geçtik, alt liglerde bile oynayacak kapasitede değil şu an. Bize gelen bilgiler ilginç. Hocanın bazı özel durumları ve alışkanlıkları nedeni yüzünden takım ile bağlarının koptuğu ileri sürülüyor. Ateş olmayan yerden duman da çıkmaz.

Takımla bağı koptu

Aksi durum olsa; Alex böyle mi olur. Batshuayi geri mi gider. Atiba da ısrar neden sürer. Formsuz Vida ve Welinton’da ısrarcı mı olur. Ghezzal ve Rosier bu kadar mı düşer. N’Koudou, Rıdvan, Larin nasıl istikrarsızlık içinde. Oğuzhan, Gökhan, Montero, Mehmet, Necip, Güven ve diğerleri hep atıl durumda mı kalır. Fizik kondüsyon dibe mi vurur... Sergen Yalçın’ın olduğu yerde hiçbiri olmamalı. Hoca ile takım arasında bağ kopmuş ise oluyor demek!

Hoş olmadı

Hocanın psikolojisi dağınık. İlk kez medya önünde futbolcularını eleştirdi. Yerden göğe kadar haklı olsa da bu durum hoş olmadı. Bakmayın hocanın, “Artık benim de yapacak bir şeyim, diyecek sözüm de yok” sözlerine... Takımı buraya getiren hoca. Çıkaracak olan da o. Zira işler iyi giderken, kendisine iş düşmüyor zaten.Nasıl büyük oyuncular, kritik anlarda ortaya çıkıyor. Aynı şey teknik patron için de geçerli. Sergen Yalçın eline neşteri alıp kimsenin gözünün yaşına bakmayacak. Acımayacak(!) mevzu Beşiktaş ise gerisinin teferruat olduğunu ortaya koymalı. Bundan daha kötüsü olamaz.

Eksik olan ruh...

Beşiktaş üst üste üç lig maçını kaybetmez. Bunun için kimseye ihtiyaç da yok. O formanın ağırlığı yeter. Yeter ki, kenar yönetim ve oyuncular o ‘RUHU’ taşısınlar. Şu an eksik olan bu Beşiktaş ruhu...Haydi hocam; tekrar bunu geri ver. Ne Güneş’e yürü diyenler, ne de farklı birileri bunu senin kadar yapamaz. İstersen yaparsın. Yok artık istemiyorum diyorsan da ki, buna hakkın yok! O zaman geldiğin gibi gidersin. Bunu isteyen kimse yok. Bizden söylemesi."

 

 

İlgili Haberler