Fatih Dağıstanlı ile Mustafa Kurdaş Akit TV canlı yayınında tartıştı

Fatih Dağıstanlı ile Mustafa Kurdaş Akit TV canlı yayınında tartıştı
Canlı yayında Milli Gazete'nin yıllar önce FETÖ ile ilgili attığı manşeti gösteren Akit TV sunucusu Fatih Dağıstanlı, Mustafa Kurdaş ve Ali İhsan Karahasanoğlu'nun "O zaman Akit'in o yıllarda attığı manşetleri de gösterin" tepkisine yanıt veremedi.

Akit TV’de yayınlanan, Fatih Dağıstanlı'nın sunup yönettiği Başka Açıdan isimli programa Akit Yayın Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ve Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş katıldı.

Programa Karahasanoğlu ile Kurdaş arasında geçen İstanbul Sözleşmesi ile ilgili sert tartışma damga vururken, sunucu Fatih Dağıstanlı'nın araya girerek Milli Gazete'nin geçmiş yıllarda attığı bir manşeti ekrana yansıtması bir anda tartışmanın seyrini değiştirdi.

Dağıstanlı, Milli Gazete’nin geçmişte Fethullah Gülen’e destek olmak için attığı “Yine aynı tezgah” başlıklı manşete dair gazete kupürünü ekrana yansıttı ve Kurdaş'a haberle ilgili ne düşündüğünü sordu.

İLK TEPKİ KARAHASANOĞLU'NDAN

Fatih Dağıstanlı'nın bu hamlesine ilk tepki Akit Yayın Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu'ndan geldi.

Kurdaş'tan önce araya giren Karahasanoğlu, aynı dönemde Akit'te de benzer manşetlerin atıldığını ve FETÖ lideri Fethullah Gülen'e sahip çıkıldığını hatırlattı.

KURDAŞ: "TERBİYESİZLİK YAPMA"

Daha sonar söz alan Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş da sunucu Fatih Dağıstanlı'ya çok sert tepki gösterdi.

Dağıstanlı'ya "Terbiyesizlik yapma" diyen Kurdaş, şu ifadeleri kullandı:

“Seni de kınıyorum. Çıkar o zaman yanına da AKİT’in manşetini koy. Terbiyesizlik yapıyorsun. Terbiyesizlik yapma. Bu manşeti Mustafa Kurdaş atmadı bu arada siz atanı çok iyi biliyorsunuz.”

EKRANDAN ÇEKMEK ZORUNDA KALDI

İki taraftan gelen tepkiler üzerine donup kalan Fatih Dağıstanlı, Milli Gazete’nin manşetini ekrandan çekmek zorunda kaldı.