Fatih Portakal'dan bayram öncesi Saray'ın moralini bozacak paylaşım

Fatih Portakal'dan bayram öncesi Saray'ın moralini bozacak paylaşım
Gazeteci Fatih Portakal, Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyaretine atıfta bulunarak Prens Halid el-Faysal için sert sözler kullandı. Portakal, Kaşıkçı cinayetini de hatırlatarak, ''Cinayetin üstünü kapattı, keyfi yerinde...'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud''un daveti üzerine Suudi Arabistan''ın Cidde kentine eşi Emine Erdoğan ile birlikte iki günlük bir ziyarette bulundu. Cidde''ye giden Erdoğan''ı, Mekke Emiri Prens Halid el-Faysal resmi bir törenle karşıladı. Erdoğan ve Abdulaziz, görüşmenin ardından birlikte yemek yedi. Erdoğan, Abdulaziz''in ardından ise Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman''la görüşme gerçekleştirdi.

''''KAŞIKÇI CİNAYETİNİN ÜSTÜNÜ KAPATTI''''

Görüşmenin yankıları sürerken, konu üzerine bir mesaj da gazeteci Fatih Portakal''dan geldi. 2018 yılında İstanbul''da bir suikast sonucu katledilen muhalif Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı''yı hatırlatan Portakal, Twitter hesabından yayınladığı mesajda, ''''32 dişini göstermiş prens. Mutlu. Kaşıkçı cinayetinin de üstünü kapattı. Keyfi yerinde'''' sözlerini kullandı.

''''KENDİNDEN GÜÇLÜ OLANA BOYUN EĞİYOR''''

Kaşıkçı davası üzerinden Erdoğan ve AKP iktidarını da eleştiren gazeteci Portakal, AKP''nin kendinden güçlü olana boyun eğdiğini vurguladı.

Portakal''ın Twitter hesabından paylaştığı mesajın tamamı şöyle:

''''32 dişini göstermiş prens. Mutlu. Kaşıkcı cinayetinin de üstünü kapattı. Keyfi yerinde. Yazık bu AKP iktidarına... Kendinden güçlü olana devamlı boyun eğiyor. Bir de ABD’li rahip vardı değil mi? Ancak Gezi’de de gücünün adaletini uyguladı. Ne yönetim ama!''''

İlgili Haberler